Τετάρτη 20 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καταγγελία για επίθεση σε υποψήφιο στην ΕΔΕΚ από αστυνομικούς Σιζόπουλου

  20/09/2021 14:39
Καταγγελία για επίθεση σε υποψήφιο στην ΕΔΕΚ από αστυνομικούς Σιζόπουλου

Καταγγελία για επίθεση σε υποψήφιο στην ΕΔΕΚ από αστυνομικούς Σιζόπουλου

  20/09/2021 14:39

Από παρατράγουδα σημαδεύτηκε ακόμη μια Επαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, αφού μετά τα όσα συνέβησαν στη Λάρνακα, ακολούθησαν οι καταγγελίες για τη χθεσινή Συνδιάσκεψη της Πάφου. Ειδικότερα, καταγγελία στην Αστυνομία για τα όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της χθεσινής εσωκομματικής διαδικασίας στην Πάφο για την εκλογή της Επαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, προέβη ο υποψήφιος οργανωτικός γραμματέας  Ανδρέας Διογένους.   

Σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον κ. Διογένους, καταγγέλλεται ότι χθες δέχθηκε σωματική και λεκτική επίθεση από συγκεκριμένα άτομα στο χώρο που δινεργείτο η ψηφοφορία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Βάσος Δημητρίου νέος πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής της ΕΔΕΚ στην Πάφο

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κυριάκου Πρωτοπαπά, υποβλήθηκε καταγγελία εναντίον μελών της αστυνομικής φρουράς του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου για το πρωτοφανές και απαράδεκτο γεγονός, ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην αίθουσα κινηματογράφου «Αττικό», ανέλαβαν αναρμοδίως και παράνομα τον ρόλο εποπτείας της διαδικασίας, επενέβαιναν στη διαδικασία, προέβαιναν σε παρατηρήσεις προς τους ψηφοφόρους και σε μερικές περιπτώσεις προπηλάκιζαν ψηφοφόρους», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

«Οι αστυνομικές φρουρές πολιτικών προσώπων έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα την προστασία τους και όχι να παρεμβαίνουν σε οποιεσδήποτε εσωκομματικές διαδικασίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως, «επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό με επιστολή του κ. Διογένους προς τον Αρχηγό Αστυνομίας θα καταγγελθεί η πρωτοφανής, όπως χαρακτηρίζεται και παράνομη ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σιζόπουλος: Σκόπιμες ανακρίβειες επιχειρούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα

Σημειώνεται ότι ο κ. Διογένους ήταν υποψήφιος για τη θέση του οργανωτικού γραμματέα, με ανθυποψήφιο του τον Στέλιο Χαραλάμπους που επαναδιεκδικούσε. Ο κ. Χαραλάμπους, έλαβε 336 ψήφους, έναντι 226 του κ. Διογένους. 

Για το θέμα, έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter και ο διαγραφέντας ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Δημήτρης Παπαδάκης ο οποίος έγραψε: «Υποθέτω ότι οι φρουροί των αρχηγών των κομμάτων έχουν επιφορτιστεί και το έργο του τραμπουκισμού για να γίνεται με τόση συνέπεια. Βέβαια έχει δυο χρόνια που κατήγγειλα συμπεριφορές και αναμένω», παραπέμποντας στα γεγονότα της δικής του υπόθεσης, όπου και πάλι υπήρξαν κατηγορίες κατά της φρουράς του κ. Σιζόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαρνάβα: Η νέα ηγεσία θα εκλεγεί από μέλη μιας χρήσης με μαγειρεμένο αποτέλεσμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας