Πέμπτη 16 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έβαλε στο μάτι τη μετακίνηση Βίκτωρα το ΑΚΕΛ-«Προσφιλής τακτική το βόλεμα ημετέρων»

  22/06/2021 17:04
Έβαλε στο μάτι τη μετακίνηση Βίκτωρα το ΑΚΕΛ-«Προσφιλής τακτική το βόλεμα ημετέρων»

Έβαλε στο μάτι τη μετακίνηση Βίκτωρα το ΑΚΕΛ-«Προσφιλής τακτική το βόλεμα ημετέρων»

  22/06/2021 17:04

Νέα πυρά προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτή τη φορά με αφορμή τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, εκτόξευσε το ΑΚΕΛ, βάζοντας στο στόχαστρο του την μετακίνηση του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, από το Προεδρικό στο Υπουργείο Εξωτερικών.  

Σε ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής, σημειώνεται πως, «η κυβέρνηση Αναστασιάδη αποπειράθηκε μέσα από τον ανασχηματισμό της να φτιασιδώσει την εικόνα της που όντως είναι κακή. Όμως, το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι η εικόνα και η βιτρίνα της, αλλά οι πολιτικές της, το ήθος και το ύφος εξουσίας που έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου γι’ αυτό και η εικόνα της είναι κακή». Αυτά, συνεχίζει η ανακοίνωση, «δεν διορθώνονται με την αλλαγή των προσώπων όταν οι πολιτικές και οι συμπεριφορές παραμένουν οι ίδιες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα-Ανακατατάξεις και εκπλήξεις

Και προστίθεται: «Κι ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα της, ο Πρόεδρος δεν απέφυγε την προσφιλή πρακτική της διακυβέρνησής του να βολεύει ημετέρους. Χαρακτήρα βολέματος έχει η λεγόμενη απόσπαση του κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο Υπουργείο Εξωτερικών. Διερωτόμαστε για τη νομιμότητα της απόφασης δεδομένου ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι διορισμένος με συμβόλαιο για εκτέλεση ειδικών καθηκόντων στο Προεδρικό. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαδόπουλος δεν είναι δημόσιος υπάλληλος για να αποσπάζεται από την προεδρία σε υπουργείο ή από υπηρεσία σε υπηρεσία».

«Ερωτηματικά προκύπτουν και για τα καθήκοντα που θα αναλάβει ο κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών. Την ευθύνη της διαφώτισης την έχει αναλάβει ο Επίτροπος Ανθρωπιστικών θεμάτων και τον διεθνή Τύπο παρακολουθεί και χειρίζεται το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Προς τι λοιπόν ο διορισμός που θα κοστίζει στον φορολογούμενο πολίτη πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας