Αβέρωφ: Η Πολιτεία να σταθεί δίπλα στους νέους επιχειρηματίες

Δίπλα στους νέους ανθρώπους, που τολμούν να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, πρέπει να στέκεται η Πολιτεία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο κολυμβητήριο Splash Activities συνεχάρη αρχικά τον ιδιοκτήτη Αλέξη Πολεμίτη γι’ αυτή την πρωτότυπη αλλά και δημιουργική δουλειά.

«Χαίρομαι τους νέους ανθρώπους που με πείσμα, μεράκι και γινάτι μέσα σε δύσκολες συνθήκες φτιάχνουν τη δική τους επιχείρηση, που βοηθούν και κοινωνικά γιατί χρειάζεται τα μικρά παιδιά να έχουν δραστηριότητες που να διοχετεύουν την ενέργεια τους στο κολύμπι, στα παιχνίδια και όχι πίσω από μια οθόνη αιχμάλωτοι της νέας τεχνολογίας, αλλά και που προσφέρεται το κέντρο του εδώ ως και κέντρο αποκατάστασης ανθρώπων είτε που είχαν κάποιο ατύχημα ή που έχουν κάποιο πρόβλημα», είπε.

Σημείωσε πως είναι με αυτό τον τρόπο που θα φτιάξουμε την καλύτερη Κύπρο, τονίζοντας πως το Ταμείο Ανάκαμψης, δίνει την ευκαιρία επιχειρήσεις σαν και αυτή να μπορούν να αποταθούν και να πάρουν στήριξη για την αναβάθμιση και των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και της επέκτασης. Στόχος, όπως είπε, είναι να σταθούμε δίπλα στους νέους ανθρώπους που τολμούν στο επιχειρείν. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα, ανέφερε.

«Η Κύπρος έχει λαμπρά μυαλά, χρειάζονται και οι υπάλληλοι και στοΝ δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα περισσότερο όμως χρειάζεται ο τόπος και η οικονομία την επιχειρηματική δραστηριότητα και όταν βλέπω νέους όπως τον Αλέξη να τολμούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, και περήφανος γι’ αυτόν και τους συναδέλφους του νιώθω, αλλά και την υποχρέωση να τους πούμε ότι ως πολιτεία στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα τους».

Από την πλευρά του ο κ. Πολεμίτης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του Αβέρωφ Νεοφύτου. «Ήρθε εδώ στις εγκαταστάσεις μας για να μας παρακολουθήσει, να δει τις δουλειές μας, να δει ότι υπάρχουν επιχειρήσεις με νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι ρίσκαραν αρκετά κυρίως σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο. Με μεγάλη μου χαρά έχω διαπιστώσει ότι θέλει να μας βοηθήσει, να στηρίξει με την παρουσία του εδώ, έτσι ώστε να βοηθήσουν και τις νέες επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε δραστηριότητες οι οποίες παρέχουν ένα κοινωφελές σκοπό οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών της περιοχής μας», είπε.

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα