Πέμπτη 5 Αυγ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Προειδοποίει τον Αδάμου η Ειρήνη-«Ο τέλειος αποδιοπομπαίος τράγος»

  20/06/2021 10:25
Προειδοποίει τον Αδάμου η Ειρήνη-«Ο τέλειος αποδιοπομπαίος τράγος»

Προειδοποίει τον Αδάμου η Ειρήνη-«Ο τέλειος αποδιοπομπαίος τράγος»

  20/06/2021 10:25

Ποικίλες αντιδράσεις από πλευράς ΑΚΕΛικών έφερε η πρόταση του Προέδρου της Δηοκρατίας για υπουργοποίηση του τέως προέδρου της Βουλής, Αδάμου Αδάμου, που προέρχεται από τις τάξεις τις Αριστεράς, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είπε το προκαταρκτικό «ναι».

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, με ανάρτησή της αναφέρει πως αντιλαμβάνεται ότι ο κύριος Αδάμου θέλει να συνεχίσει να προσφέρει, ωστόσο βλέπει πως θα μετατραπεί σε αποδιοπομπαίο τράγο.

Όπως έγραψε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, «μόνο με μια κυβέρνηση που θα είχε μπέσα και φιλότιμο Αδάμο μου! Αγαπητέ φίλε Αδάμο Αδάμου, τέως συνάδελφε και παντοτινέ φίλε! Δεν γνωρίζω αν οι φήμες περί διορισμού σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι. Προσωπικά ελπίζω πως όχι. Γνωρίζω και αναγνωρίζω την ευγενή πρόθεση προσφοράς που σε διακατέχει αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει σε μια κυβέρνηση που τελευταίο μέλημα της έχει τον άνθρωπο, τον πολίτη, σε αντίθεση με σένα που νοιάζεσαι και το έζησα προσωπικά σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Σε μια κυβέρνηση που θέτει ως προτεραιότητα την δημόσια εικόνα της και όχι το επί της ουσίας έργο. Σε μια κυβέρνηση που ψεύδεται ασύστολα , αποκρύβει προειδοποιήσεις της ΕΕ , γεγονότα, που θα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους προς χάριν πλουτισμού ημετέρων. Και το χειρότερο δεν δείχνει ίχνος σεβασμού στους πολίτες τουλάχιστον επαρκή σεβασμό για να τους αντιμετωπίζει με επιχειρήματα και αλήθειες!».

Όπως σημειώνει η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, «ειλικρινά πιστεύεις πως θα σου επιτρέψουν να παράξεις έργο ή μήπως , και πες με καχύποπτη, πρόθεση τους είναι να σου φορτώσουν όσα αυτοί δεν έκαναν για την αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων κάτι για το οποίο δεσμεύτηκαν αλλά δεν έπραξαν. Ο τέλειος αποδιοπομπαίος τράγος που αγαπήθηκε από την αντιπολίτευση για να δώσει άφεση για τις παραλείψεις της κυβέρνησης και να πληρώσει το τίμημα της ασυνεπούς πολιτικής στον τομέα της υγείας. Ναι, θα μπορούσες να προσφέρεις πολλά και πρώτη εγώ θα το πω αυτό αλλά σε ένα υγιές περιβάλλον σε μια κυβέρνηση με σαφείς ανθρωποκεντρικές προτεραιότητες. Με μια κυβέρνηση που έχει μπέσα και φιλότιμο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας