ΒΙΝΤΕΟ: Πήγε για... κεράσια και αυτοτρολάρεται ο Αβέρωφ-«Πιο εύκολο να μαζεύω ψήφους»

Στον Στατό της Πάφου βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου και επισκέφθηκε από κοινού με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, γεωργούς σε διάφορες φυτείες προϊόντων που παράγει ο τόπος όπως κεράσια και χρυσόμηλα, αλλά και μονάδες παρασκευής και τυποποίησης προϊόντων.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ αφού μίλησε με τους κατοίκους του χωριού και παραγωγούς κερασιών, δεν δίστασε να ανέβει στη σκάλα για να βοηθήσει στη συγκομιδή.

Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει στους παραγωγούς, πως για τον ίδιο είναι πιο εύκολο να μαζεύει ψήφους παρά κεράσια.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο απόλυτος κυρίαρχος Αβέρωφ και το παρατεταμένο προεκλογικό σοκ σε ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ

Σε δηλώσεις του ο γεωργός Νίκος Ιακώβου, δήλωσε πως, «πρώτα απ’ όλα τους ευχαριστώ που ήρθαν στο χωρίο μας, που είναι δύσκολο να αποφασίσει κάποιος με τόσες φασαρίες πάνω του να αφιερώσει δύο, τρεις ώρες για εμάς εδώ στην ύπαιθρο. Είμαστε ένα ορεινό χωριό, λίγοι κάτοικοι, δύσκολες περιοχές, τους ευχαριστούμε που ήρθαν εδώ, νοιώθουμε ευχαριστημένοι και μακάρι να μπορούσαν κατά διαστήματα να μας επισκέπτονται διότι βρίσκουμε τη δύναμη και προχωράμε. Δεν θέλουμε τίποτε, θέλουμε συμπαράσταση. Το ότι ήρθαν εδώ να μας δουν μας ικανοποιεί και τους ευχαριστώ ξανά, το είπα πολλές φορές. Μόνο αυτό».

Από την πλευρά του κ. Νεοφύτου σημείωσε πως, «είμαι στη φύση με τους ανθρώπους της γης. Πολύ ευτυχισμένος σήμερα που βλέπω και νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τη γεωργία. Ευλογία, η καλλιέργεια των κερασιών, των χρυσομηλιών αλλά είδα και νέους ανθρώπους να δραστηριοποιούνται με τη μεταποίηση, παρασκευάζοντας χαλούμια, τον παραδοσιακό τραχανά, το ποιοτικό κυπριακό ελαιόλαδο».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο. Μια καλύτερη Κύπρο που δεν θα αφήσει κανέναν πίσω. Να είναι η Κύπρος της ευημερίας και για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους και τις μητέρες και τους γονιούς και τα παιδιά. Να δημιουργεί ευκαιρίες. Θέλουμε να κάνουμε τον κάθε Κύπριο να νιώθει περήφανος για τον τόπο του παίρνοντας τις ευκαιρίες που το κράτος πρέπει να τους στηρίξει. Πιστεύω στην καλύτερη Κύπρο γι’ αυτό και χρειάζεται να αφήσουμε πίσω πράγματα όπου μας χώρισαν, χρειάζεται μια εθνική συνεννόηση για να βάλουμε τον νέο εθνικό στόχο που είναι το Ταμείο Ανάκαμψης για να δημιουργήσουμε την Κύπρο του αύριο».

«Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε συνεργαζόμενοι και είναι αυτό το μήνυμα που στέλνουμε. Χρειάζεται συνεργασία και της κοινωνίας και των πολιτικών δυνάμεων. Μπορεί να έχουμε διαφορετικά κόμματα, το μεγαλύτερο και το καλύτερο κόμμα που έχουμε όλοι μας είναι το κόμμα που λέγεται Κύπρος και θα δουλέψουμε για μια καλύτερη Κύπρο για τα παιδιά μας», κατέληξε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»