Στιγμές χαλάρωσης για αρχηγούς κομμάτων και υποψηφίους-Σε καφετέριες και ποδοσφαιρικούς αγώνες (pics)

Μια ανάσα πριν τις Βουλευτικές Εκλογές, αρχηγοί κομμάτων και υποψήφιοι αφήνουν πίσω τους για λίγο τον προεκλογικό αγώνα και απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, μετά από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβερωφ Νεοφύτου συναντήθηκε με τους συνεργάτες του για καφέ στην Λευκωσία, ενώ μαζί του ήταν και η σύζυγός του Μαρία Σελίπα.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού αποφάσισε να συμμετέχει σε αγώνα φούτσαλ για να ξορκίσει την ένταση του προεκλογικού αγώνα. Μαζί με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος συμμετείχε σε αγώνα εναντίον παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που έγινε με σκοπό την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, μοιράστηκε φωτογραφίες και έγραψε «μια αλλιώτικη μέρα. Αγώνας φούτσαλ ΑΚΕΛ-Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές για ενίσχυση του Παιδογκολογικού».

Από την άλλη ο  Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος μαζί με του συνεργάτες του αποφάσισαν να γευματίσουν σε εστιατόριο της Πρωτεύουσας λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση. 

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, βρέθηκε στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου για καφέ στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, μαζί με τους υποψήφιους του κόμματος αναφέροντας στην ανάρτησή του σήμερα είναι «μέρα χαλάρωσης και περιδιάβασης στους εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού για να τα πούμε με τους καταστηματάρχες της πόλης μας αλλά και με τους υποψηφίους απολαμβάνοντας τον καφέ μας».

Η Ελένη Θεοχάρους, πρόεδρος της Αλληλεγγύης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Λευκωσίας, συγγενείς και φίλους, αποφάσισαν να απολαύσουν τον καφέ τους σε καφενείο της πρωτεύουσας. Όπως ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter με χιούμορ, «η κλώσσα με τα κλωσσόπουλα. Για καφέ σε μοντέρνο « καφενείο», όπου δεν συνηθίζω να πηγαίνω! ( όλοι οι υποψήφιοι Λευκωσίας μετά φίλων, τέκνων , γονέων , αδελφών  και συγγενών)».

Ο Μάριος Καρογιάν, πρόεδρος της ΔΗΠΑ, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας με τους υποψήφιους βουλευτές της επαρχίας Λευκωσίας και αποφάσισαν να συζητήσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από πολιτική.

Στην Λεμεσό βρέθηκε και το Κίνημα «Αλλαγή Γενιάς», με την γενική συντονίστρια Άννα Θεολόγου και τους υποψήφιους, να γευματίζουν σε παραλιακό εστιατόριο της πόλης.

Δειτε Επισης

Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον