Δευτέρα 2 Αυγ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μετά την καταγγελία για πλαστά πτυχία παραιτήθηκε ο Γιαννάκη

  26/05/2021 09:45
Μετά την καταγγελία για πλαστά πτυχία παραιτήθηκε ο Γιαννάκη

Μετά την καταγγελία για πλαστά πτυχία παραιτήθηκε ο Γιαννάκη

  26/05/2021 09:45

Την παραίτηση του υπέβαλε ο επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννης Γιαννάκη υπό το βάρος των καταγγελιών της Ελεγκτικής Υπηρεσίας εναντίον του για φερόμενη πλαστογράφηση του πτυχίου λυκείου και του πανεπιστημιακού τίτλου που κατείχε και στη βάση των οποίων διορίστηκε στον Οργανισμό Νεολαίας.   

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Κυριάκο Κούσιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη η οποία υπεβλήθη χθες.

Όπως καταγγέλλει ο Γενικός Ελεγκτής, ο κ. Γιαννάκη δεν κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, παραθέτοντας μάλιστα το αυθεντικό απολυτήριο, συγκρίνοντάς το με το πλαστό, με τη διαφορά στους βαθμούς να είναι οφθαλμοφανής. Μάλιστα, ο γενικός βαθμός του απολυτηρίου είναι τροποποιημένος με το χέρι, αριθμητικά και ολογράφως και δεν συνάδει με τον πραγματικό γενικό βαθμό.

Για παράδειγμα στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Φυσική και Αγγλικά, ενώ ολογράφως οι βαθμοί που αναγράφονται είναι «Thirteen» και αριθμητικά οι αριθμοί από 13 έχουν αλλοιωθεί και έγιναν 19 και στα τρία μαθήματα. Επίσης στα μαθηματικά το 10 έγινε 17 και στα γαλλικά το 11 έγινε 19.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τους δώδεκα βαθμούς φαίνεται να αλλοιώθηκαν οι οκτώ.  

Ο Γενικός Ελεγκτής απέστειλε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας για έρευνα σε σχέση με τα αδικήματα πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και παραχώρηση στον Γενικό Ελεγκτή, ψευδών στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά την καταγγελία για πλαστά πτυχία παραιτήθηκε ο Γιαννάκη

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας