«Κάνουν το άσπρο μαύρο, με άρνηση για αλλαγές»-Νέα επίθεση Προεδρικού στο ΑΚΕΛ

Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ από την επομένη των Προεδρικών Εκλογών, με παραδοχή του ίδιου του Γενικού Γραμματέα του, έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα αναρρίχησης στην εξουσία, επιλέγοντας να δυναμιτίζει συνεχώς το πολιτικό κλίμα στο εσωτερικό μέτωπο κατηγορώντας καθημερινά, από πρωίας μέχρι νυκτός τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την Κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς, διαστρεβλώσεις και μια παλαιού τύπου σοβιετική προπαγάνδα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.  

Διατηρώντας στο κόκκινο το προεκλογικό θερμόμετρο, το Προεδρικό, απαντά στα αντιπολιτευτικά πυρά του ΑΚΕΛ, αφού όπως σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος, παρουσιάζουν καθημερινά το άσπρο-μαύρο, σε μια στείρα αντιπολίτευση και μια άρνηση για αλλαγές προς τον εκσυγχρονισμό και απαραίτητες για την κοινωνία και τη χώρα, μεταρρυθμίσεις.

«Απλό παράδειγμα αποτελεί η από κοινού με το ΔΗΚΟ καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, την πιο δύσκολη, μάλιστα, ώρα μετά το 1974 για την πατρίδα και την οικονομία, λόγω της πανδημίας. Όταν το ΑΚΕΛ αναφέρεται σε ανάγκη αλλαγής, ο λαός φέρνει στη μνήμη του το πού οδήγησε τη χώρα η πενταετής διακυβέρνηση 2008-2013», αναφέρει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Και προσθέτει: «Η Κυβέρνηση αποδεδειγμένα και σχέδιο έχει και την ικανότητα διαθέτει για να οδηγήσει την Κύπρο και τους πολίτες, την επόμενη μέρα της πανδημίας, και πάλι στην ανάπτυξη, αφού έχει προστατεύσει τη δημόσια υγεία με την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τους διεθνείς δείκτες που φέρουν την Κύπρο ανάμεσα στις πρώτες χώρες».  

«Το ΑΚΕΛ οφείλει να απαντήσει στον κυπριακό λαό αν θα συνδράμει εποικοδομητικά στην προσπάθεια να υλοποιηθούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Σχεδίου Ανάκαμψης και να εισέλθει η χώρα σε ένα νέο ανθεκτικό μοντέλο οικονομίας ή αν θα συνεχίσει με στείρα, τοξική και μηδενιστική αντιπολίτευση, καταψηφίζοντας τα πάντα. Αυτό είναι το διακύβευμα για τους πολίτες», κατέληξε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»