Υπέρ της ταυτόχρονης διάνοιξης όλων των οδοφραγμάτων μετά το μπαϊράμι ο Οζερσάι

Αντί να κρύβεστε πίσω από το ότι «η ε/κ πλευρά δεν θέλει να ανοίξει τα οδοφράγματα», πρέπει να αναλάβετε άμεσα δράση και το άνοιγμα να γίνει μετά το μπαϊράμι, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΛ, Κουντρέτ Οζερσάι.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο για πρόταση της ε/κ πλευράς σε συνέδρια της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία στις 21 Απριλίου για επανέναρξη των διελεύσεων, ο κ. Οζερσάι ανέφερε σε ανάρτησή του ότι η μπάλα τώρα είναι στην τ/κ πλευρά. «Θα πρέπει εμείς να θέσουμε αμέσως, απαντώντας σε αυτή την πρόταση, πώς θέλουμε να αρχίσουν οι διελεύσεις (εμβολιασμένοι ή με PCR τελευταίων 24 ωρών, οι διελεύσεις να είναι 24 ωρών κτλ)» πρόσθεσε.

Δηλαδή, συνέχισε, ο ισχυρισμός ότι η ε/κ πλευρά δεν θέλει την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων, δεν ισχύει από δω και στο εξής, αφού αυτή έκανε την πρόταση. «Εμείς το στοιχείο στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι ότι δεν θα πρέπει ν’ ανοίξουν κάποια οδοφράγματα, αλλά όλα ταυτόχρονα, και να επιμένουμε σε αυτό. Γιατί για μας είναι ζωτικής σημασίας να ανοίξουν κάποια, όπως της οδού Λήδρας και της Δερύνειας».

Μην κρύβεστε, κατέληξε, πίσω από το ‘οι ε/κ δεν θέλουν’ και αυτό το άνοιγμα πρέπει να γίνει μετά το μπαϊράμι, είναι απαραίτητο και ρεαλιστικό.

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας