Σιζόπουλος: Θα διαψεύσουμε δημοσκοπήσεις και όσους μας απαξιώνουν

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 30ης Μαΐου δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων, του κόμματος, για την εκλογική περιφέρεια Λεμεσού, σημειώνοντας ότι θα διαψευστούν δημοσκοπήσεις και προβλέψεις όσων απαξιώνουν την ΕΔΕΚ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο κ.Σιζόπουλος διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι, ως ΕΔΕΚ, « θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, με ήθος, με εντιμότητα και μετριοπάθεια, την προεκλογική μας εκστρατεία, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού και όχι μόνο».

Βασικός μας στόχος, συνέχισε, «είναι να υπηρετήσουμε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της πατρίδας μας, την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας, τη σωστή επίλυση του Κυπριακού, αλλά ταυτόχρονα, να βρισκόμαστε δίπλα από τα προβλήματα του πολίτη».

Κυρίως, υπέδειξε, η ΕΔΕΚ θα βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, «λόγω και της οικονομικής κρίσης που έπληξε την πατρίδα μας στην περίοδο 2012-13, λόγω δυστυχώς των αυθαίρετων και άδικων, σε πολλές περιπτώσεις, εκποιήσεων των τραπεζών σε βάρος των πολιτών, αλλά και των οικονομικών επιπτώσεων που έχουν υποστεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

«Εμείς συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια μας στη βάση των προεκλογικών και όχι μόνο διακηρύξεων μας», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ απάντησε θετικά, τονίζοντας πως, «για ακόμα μια φορά θα διαψεύσουμε και τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων και τις προβλέψεις όλων αυτών που καιροφυλακτούν να απαξιώσουν την ΕΔΕΚ».

«Όπως πράξαμε και στο παρελθόν και αυτή την φορά θα πράξουμε το καθήκον μας», είπε και υπογράμμισε ότι, ειδικά αυτή τη φορά, «έχουμε έναν πρόσθετο λόγο να εκπληρώσουμε αυτό το καθήκον, ως απότιση ελάχιστου φόρου τιμής στον ιστορικό ηγέτη και ιδρυτή της ΕΔΕΚ, τον Βάσο Λυσσαρίδη, που απεβίωσε πριν από λίγες μέρες».

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Τα δύσκολα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ΤΑ ξεκινούν από τις 9 του Ιούνη και μετά
Χ. Ερωτοκρίτου: Η ΕΕ πρέπει να αναλάβει ενεργότερο ρόλο τη Μ. Αντολή
Λ. Φουρλάς: Τα Βαρώσια είναι μια ιστορία σαδισμού στην καρδιά της Ευρώπης
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας της Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Μ. Χατζημανώλη: Ζωτικής σημασίας οι προσπάθειες για διατήρηση θαλάσσιων οικοσυστημάτων
Σύντομα η μεταφορά των servers ασφαλές μέρος-Xρονοδιάγραμμα τον Σεπτέμβριο για το e-justice
Υφ. Ναυτιλίας: Σημαντική εξέλιξη για την Κύπρο το Κέντρο Αριστείας της Κοινοπολιτείας
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους