Αβέρωφ: Απέναντι στον ανεύθυνο λαϊκισμό προτάσσουμε την Κύπρο του αύριο

Για μια ιστορική ευκαιρία για την Κύπρο του αύριο, μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές στο Συνεδριακό Κέντρο και ζήτησε να υπάρχει καθαρή γραμμή στην οικονομία και μια Βουλή ικανή να λαμβάνει αποφάσεις.

Αυτές οι μέρες, είπε, «είναι μέρες ελευθερίας. Αφήνουμε σιγά σιγά αλλά σταθερά πίσω μας τους περιορισμούς της πανδημίας. Σηκώνουμε τα μανίκια για την επανεκκίνηση της οικονομίας με το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης των 3 περίπου δισεκατομμυρίων ευρώ, έχουμε μια ιστορική ευκαιρία για την Κύπρο του αύριο».

Μπορούμε να κερδίσουμε, είπε, «από τα κονδύλια της ΕΕ για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις για την πράσινη ανάπτυξη, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και να στηρίξουμε τους κλάδους της οικονομίας που πλήγηκαν και να βοηθήσουμε το σύνολο της οικονομίας».

Την ίδια στιγμή, συνέχισε, «κάνουμε μια νέα προσπάθεια για την απελευθέρωση του τόπου μας  και την επανένωση της διαιρεμένης μας πατρίδας. Για να τα καταφέρουμε όμως όλα αυτά, χρειαζόμαστε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Καθαρή γραμμή στην οικονομία και μια βουλή ικανή να παίρνει αποφάσεις».

Απέναντι στον ανεύθυνο λαϊκισμό, είπε, «προτάσσουμε την Κύπρο του αύριο. Όχι σε επικίνδυνα πειράματα στην οικονομία. Όχι σε άγονα κομματικά παιχνίδια στη Βουλή. Η Κύπρος δεν έχει την πολυτέλεια να γυρίσει πίσω. Ζητούμε τη στήριξη του ΔΗΣΥ ως τη δύναμη ευθύνης, σοβαρότητας και υπευθυνότητας για τη σταθερότητα της χώρας», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Η βία δεν αποτελεί μέσο θωράκισης των συμφερόντων της πατρίδας
Επανέρχεται το ΑΚΕΛ-«Οι αντιδράσεις Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει συναίσθηση τι βιώνει η κοινωνία»
Η ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού στο επίκεντρο της συνάντησης Στεφάνου-Κουτσούμπα
Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με υφυπουργό Υγείας Ελλάδας
ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια