Σάββατο 12 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σηκώνει το γάντι και απαντά στις επικρίσεις η Κυβέρνηση-«Είχαν έτοιμη την ανακοίνωση ισοπέδωσης»

  07/05/2021 11:52
Σηκώνει το γάντι και απαντά στις επικρίσεις η Κυβέρνηση-«Είχαν έτοιμη την ανακοίνωση ισοπέδωσης»

Σηκώνει το γάντι και απαντά στις επικρίσεις η Κυβέρνηση-«Είχαν έτοιμη την ανακοίνωση ισοπέδωσης»

  07/05/2021 11:52

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση, σχετικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα, με το Προεδρικό να κάνει λόγο για ισοπεδωτική ανακοίνωση που είχε έτοιμο το κόμμα της Αριστεράς, την οποία εξέδωσε πριν καν επαληθεύσει τα όσα ισχυρίζεται. 

Σε ανακοίνωση του ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Παναγιώτης Σεντώνας, ανέφερε ότι «το ΑΚΕΛ ισοπεδώνει και απαξιώνει ολοκληρωτικά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση, το σύστημα υγείας και οι πολίτες. Σήμερα, από νωρίς το πρωί, είχαν έτοιμη την ανακοίνωση ισοπέδωσης, αλλά δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν να επιβεβαιωθεί η εκτίμησή τους. Έχουν διευθετηθεί σήμερα, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της πύλης, πάνω από δέκα χιλιάδες ραντεβού για εμβολιασμό».

Όπως αναφέρει ο κ. Σεντώνας, «ο στόχος του ΑΚΕΛ είναι απλός. Παραβλέπει τη μεγάλη εικόνα και παρουσιάζει αυτό που θα ήθελε να είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι αυτή που βλέπουν οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί, οι χιλιάδες ασθενείς που έτυχαν νοσηλείας. Η αλήθεια βρίσκεται στη σύγκριση της χώρας μας με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου και τις πιο πετυχημένες στη διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης».

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο κ. Σεντώνας, «δεν αποτελεί έκπληξη για το ΑΚΕΛ ένα ακόμη πράγμα. Το γεγονός ότι, ενώ επικρίνουν τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση, δεν προτείνουν κάτι άλλο. Δεν έχουν πρόταση, έχουν άρνηση».

Νωρίτερα, το ΑΚΕΛ μέσω ανακοίνωσης ανέφερε πώς «οι κυβερνώντες απαιτούν από τους πολίτες να εμβολιαστούν για να δικαιούνται να κυκλοφορούν, αλλά την ίδια ώρα δεν τους δίνουν το δικαίωμα να εμβολιαστούν. Οι πολίτες πληρώνουν την ανικανότητα των κυβερνώντων, οι οποίοι ούτε μια διαδικτυακή πύλη δεν μπορούν να λειτουργήσουν».

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε το ΑΚΕΛ, «οι κυβερνώντες αντί να δίνουν μάχη με τη πανδημία, γονατίζουν την κοινωνία. Απέτυχαν να οργανώσουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Άφησαν τα δημόσια νοησηλευτήρια απροετοίμαστα. Παλινωδούν σε αντιφατικά και πρόχειρα μέτρα. Καταλήγουν σε αποφάσεις παράλογες και δυσανάλογες. Η υποβολή παραιτήσεων ή η παύση των υπευθύνων για το φιάσκο του εμβολιαστικού προγράμματος είναι μονόδρομος».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας