Τι ενώνει Λαμπριανίδη και Κυθρεώτη εκτός από την υποψηφιότητα για τις βουλευτικές;

Τα μηνύματά τους για την οδική ασφάλεια, πρωτίστως στους νέους, στέλνουν με κοινή ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι αριστίνδην υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία, Δημήτρης Λαμπριανίδης και Στέλιος Κυθρεώτης. Όπως αναφέρουν, μαζί με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τους ενώνει η πίστη για ένα κράτος που θα σέβεται τους πολίτες του και θα εργάζεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για την οδική ασφάλεια, την απώλεια ανθρώπινων ζωών και των σοβαρών τραυματισμών σε τροχαία δυστυχήματα. Η φωτογράφιση αυτή έγινε με σκοπό να στείλουμε σε όλους το μήνυμα της ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης. Ειδικότερα στους νέους, για να τους περάσουμε το μήνυμα να ‘προσέχουν’ τα νιάτα τους για να απολαμβάνουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο μπορούν, ακόμα και όταν θα είναι μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι. Και οι δύο μας, πλέον με γκρίζα μαλλιά, απολαμβάνουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με διαφορετικό τρόπο:

Ο Δημήτρης με όσους περιορισμούς θέτει στη ζωή του το τροχοκάθισμα και ο Στέλιος χωρίς περιορισμούς, πέρα από όσους ο ίδιος θέτει όχι μόνο για τη δική του ασφάλεια, αλλά και των άλλων, πάντα στην πίστα, με αυτοκίνητο ή καρτ».

Μας ενώνει, καταλήγουν, το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού στο οποίο είμαστε και οι δύο Αριστίνδην υποψήφιοι στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, στην επαρχία Λευκωσίας, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας.

«Με αυτό το μήνυμα αλλά και γενικότερα με την υποψηφιότητα μας, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας να γίνει καλύτερη, πιο διαφανής και πιο ασφαλής για τους πολίτες της».

Δειτε Επισης

Δεν υπήρξαν ενστάσεις για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές-Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο
Oικολόγοι για τις δύο πυρκαγιές-«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»
Επαναδιεκδικεί τον δήμο Στροβόλου ο Παπαχαραλάμπους-«Τα τελευταία χρόνια βάλαμε γερά θεμέλια»
Δηλώνει έτοιμος να εργαστεί σκληρά για την εξέλιξη του δήμου Στροβόλου ο Σταυρινίδης
Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Η Τουρκία δεν θα παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων διεύρυνση
Ανεξάρτητη υποψηφιότητα αντιδημάρχου για τον «Στρόβολο του αύριο» υπέβαλε ο Αιμίλιος Μιχαήλ
ΔΗΣΥ για την έλλειψη πτητικών μέσων-«Η παραδοχή της αρμόδιας υπουργού δεν αρκεί»
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Τον πήχη ψηλά έθεσε ο Αρμεύτης-Μια πόλη για τους πολλούς θέλει ο Νικολαΐδης