Τετάρτη 5 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δείχνει... γκεμπελικές μεθόδους του Νικόλα η Κυβέρνηση-Στα άκρα η κόντρα για τα διαβατήρια

  21/04/2021 18:53
Δείχνει... γκεμπελικές μεθόδους του Νικόλα η Κυβέρνηση-Στα άκρα η κόντρα για τα διαβατήρια

Δείχνει... γκεμπελικές μεθόδους του Νικόλα η Κυβέρνηση-Στα άκρα η κόντρα για τα διαβατήρια

  21/04/2021 18:53

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Κυβέρνηση και ΔΗΚΟ με φώντο τις πολιτογραφήσεις, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, να αναφέρει ότι ποτέ στην πολιτική ζωή, κανείς δεν χρησιμοποίησε «γκεμπελικές μεθόδους και τόσα ψεύδη» όσο το ΔΗΚΟ, προκαλώντας το κόμμα, να δώσει στην δημοσιότητα την δήλωσή του, που αναφέρεται στα πέντε διαβατήρια και να μην επιλέγει αποσπασματικά.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του, τονίζει ότι, «ποτέ στην πολιτική ζωή του τόπου οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικός δεν χρησιμοποίησε τέτοιες γκεμπελικές μεθόδους και τόσα ψεύδη υπερβολές και λάσπη όσο το ΔΗΚΟ κατ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο».

Αναφερόμενος στην προηγούμενη ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, υπογραμμίζει ότι το κόμμα, «αναφέρεται σε δήλωση μου περί πέντε διαβατηρίων. Προκαλώ το ΔΗΚΟ να δώσει στη δημοσιότητα ΑΥΤΟΥΣΙΑ τη δήλωση μου και όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα».

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι «είναι λυπηρό ότι η έλλειψη επιχειρημάτων και πολιτικού λόγου αναγκάζει το ΔΗΚΟ να μετέρχεται τέτοιες μεθόδους, να παραποιεί δηλώσεις και να χρησιμοποιεί ψεύδη, υπερβολές και λάσπη».

«Είναι φανερό ποιος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα»

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ, απαντώντας στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο αναφέρει ότι, αυτός είναι που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, παραθέτοντας δύο δηλώσεις του για τα διαβατήρια, όπου στην μία λέει συγκεκριμένα ότι «δημιουργούμε ολόκληρο θέμα για 5 διαβατήρια».

«Είναι ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της διαφθοράς που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα» αναφέρει συγκεκριμένα το ΔΗΚΟ, ενώ στην συνέχεια συγκρίνει δηλώσεις του, από δύο ξεχωριστές ημερομηνίες

«Κυβερνητικός Εκπρόσωπος 12.4.2021, ‘’Δημιουργούμε ολόκληρο θέμα για 5 διαβατήρια’’. Ενδιάμεση έκθεση Επιτροπής Νικολάτου 16.4.2021, ‘’Παράνομο το 51,81% των πολιτογραφήσεων’’.

Είναι φανερό ποιος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και η κυβέρνηση της διαφθοράς».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας