Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Προανήγγειλε μέτρα ο Αναστασιάδης και έστειλε μήνυμα στους απείθαρχους

  19/04/2021 20:37
Προανήγγειλε μέτρα ο Αναστασιάδης και έστειλε μήνυμα στους απείθαρχους

Προανήγγειλε μέτρα ο Αναστασιάδης και έστειλε μήνυμα στους απείθαρχους

  19/04/2021 20:37

Ανοικτό το ενδεχόμενο λήψης αυστηρότερων μέτρων, μετά και την επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα οποία θα ελέγξουν τη διασπορά στο νησί μας, άφησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, ο Νίκος Αναστασιάδης, ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι «εάν συνεχίσει η κατάσταση με αυξητικούς ρυθμούς όπως τις προηγούμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μέτρα τα οποία θα ελέγξουν κατά το δυνατόν την διασπορά».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι είναι κρίσιμες ώρες. «Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι η μαγκιά της απειθαρχίας δεν είναι μια αντικοινωνική συμπεριφορά που δεν αφορά τους ιδίους. Εάν αφορούσε τους ιδίους, επιλογή είναι δική τους, αλλά αφορά και τους συνανθρώπους μας. Αυτές τις ώρες μετρά το αίσθημα της αλληλεγγύης».

Ο Πρόεδρος απεύθυνε έκκληση προς τους πολίτες, να τηρούνται τα μέτρα αλλά έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό. «Πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, όπως τους προτείνουν οι επιστήμονες, ανά το παγκόσμιο. Πρέπει επιτέλους να εκφύγουμε των αδικαιολόγητων ανησυχιών για τις απόμακρες εξαιρέσεις παρενεργειών από τα εμβόλια. Ο εμβολιασμός και όχι το εμβόλιο, προστατεύει ζωές, προστατεύει οικογένειες και που προστατεύει και την οικονομία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρείς νεκροί και 822 τα κρούσματα-Νέο ρεκόρ σε νοσηλείες, mayday από νοσοκομεία

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας