Τρίτη 6 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Η Θεολόγου μας πρόδωσε και μας εξαπάτησε»-Δριμύ κατηγορώ των κυνηγών μετά το διαζύγιο

  19/04/2021 18:33
«Η Θεολόγου μας πρόδωσε και μας εξαπάτησε»-Δριμύ κατηγορώ των κυνηγών μετά το διαζύγιο

«Η Θεολόγου μας πρόδωσε και μας εξαπάτησε»-Δριμύ κατηγορώ των κυνηγών μετά το διαζύγιο

  19/04/2021 18:33

Με όχι και τον καλύτερο τρόπο, φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε τελικά η σύντομη συνεργασία μεταξύ του «Κινήματος Ανεξάρτητοι» και του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, αφού ο αντιπρόεδρος του ΚΕΚΚ, Άριστος Αριστείδου, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της Άννας Θεολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωσε διακοπή της συνεργασίας με τους Κυνηγούς η Άννα Θεολόγου

Απαντώντας στις σημερινές της δηλώσεις με τις οποίες δημοσιοποίησε το διαζύγιο η Άννα Θεολόγου, ο κ. Αριστείδου την κατήγγειλε πως έχει εξαπατήσει τους κυνηγούς, ενώ έκανε λόγο για προδοσία.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Αριστείδου αναφέρει πως «νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας μετά τα τελευταία γεγονότα για να σας αναφέρω ότι, η αξιοπρέπεια μας και η τιμή μας δεν πουλιέται ούτε ανταλλάσσεται. Η κα Θεολόγου μας έχει εξαπατήσει, μας έχει κοροϊδέψει και με κρυφές ατζέντες μας καλούσε να πουλήσουμε το όνομα του Κυνηγού αλλά και του Ανεξάρτητου. Όχι κυρία μου, δεν είμαστε προς πώληση».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Κινήματος Κυνηγών σημείωσε πως κυνηγός σημαίνει να έχει τιμή και υπόληψη. «Δεν ανταλλάσσουμε την αξιοπρέπεια μας και τις υποσχέσεις μας προς τον κόσμο με θέσεις. Προτιμούμε να δώσουμε τον αγώνα μας καθαρό, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και να πάρουμε το αποτέλεσμα που δικαιούμαστε».

Απευθυνόμενος στην κ. Θεολόγου, δήλωσε πως «δεν έχουμε ανάγκη τις δικές σου πλάτες για να μπούμε στην βουλή. Εμείς σε εμπιστευθήκαμε και εσύ μας πρόδωσες. Μας έπεισες να συμπορευθούμε μαζί σου γιατί δεν είσαι κόμμα και τώρα θέλεις να κάνεις κόμμα. Μας παραπλανούσες ότι δεν έχεις σχέση με πολιτικά κόμματα, την ίδια ώρα που στελεχώνεις τα ψηφοδέλτιά σου με άτομα από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Μας ξεγέλασες και δουλεύαμε για σένα για μήνες τώρα, ξοδεύοντας αμέτρητες ώρες και χιλιάδες ευρώ για να στηρίξουμε την συνεργασία και την ‘πούλησες’ για τα δικά σου συμφέροντα και φιλοδοξίες».

Τέλος, ο κ. Αριστείδου αναφέρει ότι από το υστέρημά μας και από την ζήση της οικογένειας μας δουλεύαμε αφιλοκερδώς και δεν το σεβάστηκες, προσθέτοντας πως «δεν είμαστε πολιτικοί και ούτε θα γίνουμε ποτέ όπως και του λόγου σου. Είσαι χειρότερη από αυτούς που κατηγορείς κάθε μέρα. Είσαι χειρότερη, καθώς εσύ παραπλανάς ενώ οι άλλοι δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Εμείς όμως με την αξιοπρέπεια μας, μακριά από τα βρώμικα πολιτικά σας παιχνίδια θα δώσουμε τον έντιμο αγώνα μας και ο κόσμος θα κρίνει. Πάμε δυνατά Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας