Επίθεση Χάρη στην αντιπολίτευση για εγγυήσεις και προϋπολογισμό-«Σαμποτάρουν την ανάκαμψη»

Είναι χιλιάδες οι κυπριακές επιχειρήσεις, δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι και οι αυτοεργοδοτούμενοι, που ουσιαστικά τιμωρούνται, επειδή η αντιπολίτευση παίζει παιχνίδια μικροπολιτικά και επιλέγει τις σκοπιμότητες, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος είπε πως είναι η δεύτερη φορά, που αυτό το μέτρο αποστερείται από την κυπριακή οικονομία, ενώ είναι επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο η αντιπολίτευση να επιλέγει την οδό της ανευθυνότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λάβρος για τις κρατικές εγγυήσεις ο Αναστασιάδης

Σε δηλώσεις του, μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην επιχείρηση κυβερνοασφάλειας Odyssey Consultants Ltd, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «προσπάθησαν να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό και κρατούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις πίσω», για να προσθέσει ότι «ουσιαστικά σαμποτάρουν τις προσπάθειες των παραγωγικών δυνάμεων να πετύχουν την ανάκαμψη».

«Αυτή δεν είναι σοβαρή συμπεριφορά. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, στους εργαζόμενους, στις παραγωγικές μας δυνάμεις», είπε.

Για την Odyssey Consultants, ανέφερε ότι «είναι μια κυπριακή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας», συμπληρώνοντας ότι «είναι μια εταιρεία που εργοδοτεί πέραν των 100 νέων, κυρίως επιστημόνων, που έχει διείσδυση σε ξένες αγορές».

Επιπλέον, είπε ότι «είναι μια από τις εταιρείες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το κυβερνητικό σχέδιο εγγυήσεων, το οποίο όμως για δεύτερη φορά δυστυχώς παρεμποδίζεται από την αντιπολίτευση».

Από την πλευρά του ο Χρίστος Ονουφρίου, εκ μέρους της Odyssey, ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την επίσκεψη, επισημαίνοντας ότι οι ενέσεις στην οικονομία, όπως είναι οι κρατικές χορηγήσεις, θα βοηθήσουν την αγορά και τους πελάτες τους και θα μπορέσουν να ανακάμψουν γρηγορότερα.

«Θα μπορέσουμε  να βγάλουμε καινούργια προϊόντα και στην κυπριακή και στην παγκόσμια αγορά, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα πολύ πιο γρήγορα», σημείωσε.

Δειτε Επισης

Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον