Μετά τη Μέλανη Στέλιου αποχώρησε και ο Παπής από το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων

Νέα αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο του κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό. Μετά τη Μέλανη Στέλιου, ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά του και το στέλεχος του κινήματος Άλκης Παπής. 

Όπως ο ίδιος ανέφερε με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook «θα ήθελα να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από υποψήφιος του Κινήματος Οικολόγων για προσωπικούς λόγους».

 

Προηγήθηκε η αποχώρηση της Μέλανης Στέλιου, η οποία χωρίς να αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ανεφερε: Σήμερα θα ξεκινούσα "επίσημα" την προεκλογική μου εκστρατεία με το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών. Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό έχω αποφασίσει να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021 στην επαρχία Λεμεσού. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτά που πιστεύω όπως έκανα και τόσα χρόνια άλλωστε μέσω άλλων φορέων. Την δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα την έχουμε εμείς, ο απλός κόσμος».

 

Στο Κίνημα Οικολόγων, τα συλλογικά όργανα του οποίου συνέρχονται και για το πολύκροτο ζήτημα του Μιχάλη Παρασκευά, ο οποίος μέσω ανάρτησής του εξύβρισε την Υπουργό Δικαιοσύνης, επικρατεί μεγάλος προβληματισμός μετά τις δύο αποχωρήσεις. Καταβάλλονται προσπάθειες, σύμφωνα με πηγή από τους Οικολόγους, ώστε Μέλανη Στέλιου και Άλκης Παπής να μεταπεισθούν αφού και οι δύο θεωρούνταν σημαντικές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του κινήματος. 

Μιλώντας στο περιοδικό must, η Μέλανη Στέλιου ανέφερε πως είναι πολλοί οι λόγοι που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση χαρακτηρίζοντας το θέμα Παρασκευά ως το κερασάκι στην τούρτα. 

 

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»