Στο Πειθαρχικό η… μολυσμένη ανάρτηση Παρασκευά, στον αέρα η υποψηφιότητα του

Άναψε φωτιά στο Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του κινήματος, Μιχάλη Παρασκευά, ο οποίος αποκάλεσε την υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, «…σμένη», καλώντας την να σκάσει, με αφορμή τις δηλώσεις της τελευταίας για το καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Πόλεμος» στο twitter κατά υποψηφίου που έβρισε τη Γιολίτη-«Σκάσε ρα ...σμένη»

Μετά το άδειασμα του υποψήφιου βουλευτή, από τον πρόεδρο των Οικολόγων Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, ο οποίος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι, «σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε την προσωπική επίθεση και τις απαξιωτικές αναρτήσεις απέναντι στην υπουργό Δικαιοσύνης», το Κίνημα Οικολόγων, παίρνει τη συζήτηση και ένα βήμα παρακάτω, παραπέμποντας το θέμα στα Συλλογικά Όργανα του κόμματος.

Μιλώντας στον REPORTER, ο κ. Θεοπέμπτου, επιβεβαίωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή και το ερχόμενο Σάββατο.

Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσον υπάρχει σκέψη για να αλλάξουν γνώμη ως προς την επιλογή τους για τις βουλευτικές εκλογές, υπέδειξε πως, «η απόφαση αυτή, εξαρτάται από το όργανο που θα την εξετάσει και όχι δική μου, δεν είμαι δικτάτορας».

Πάντως, ο κ. Θεοπέμπτου επικοινώνησε με τον κ. Παρασκευά μετά την ανάρτησή του, ενώ όπως είπε, «ο κ. Παρασκευά είδε και την ανάρτησή μου. Ξέρει ότι υπάρχει μια διαδικασία που θα ακολουθηθεί».

Πέραν του κ. Θεοπέμπτου, τις δηλώσεις καταδίκασε και ο πρώην πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε, «οι απαξιωτικές αναφορές δίνουν την ευκαιρία στους θύτες να το παίζουν θύματα. Αυτοί π.χ. που με έβριζαν χυδαία μέσα στην ολομέλεια, που φωτογράφισαν το βρακί βουλεύτριας κλπ βγαίνουν τώρα παραπονούμενοι τάχα θιγμένοι. Ας μην τους δίνουμε ευκαιρίες και προφάσεις».

Σημειώνεται ότι ο κ. Παρασκευά, έλαβε απάντηση από τον διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Βίκτωρα Παπαδόπουλο, ο οποίος του έγραψε πως «στο Κίνημα Οικολόγων είσαστε σεξιστές, υβριστές και ευτελίζετε τον δημόσιο βίο της χώρας  μας όταν ανέχεστε τέτοιου είδους αισχρή συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα υπουργό από τον συνυποψήφιο σας. Ντροπή!».

Άμεσα, ο υποψήφιος των Οικολόγων εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο» και «ξεφτιλισμένο».

«Αν το μόνο που έχετε να μου καταλογίσετε γελοίοι ανθρωπίσκοι βικτωράκηδες ξεπουλημένοι δημοσιογραφίσκοι της μπακκίρας σας αφήνω στην χλεύη του κόσμου που σας φτύνει ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειδικά την μέρα του κουρέματος την απογύμνωσης σε προκαλώ σε δημόσιο ντιμπειτ ουσίας αλλά σιγά. γελοίε δημοσιογραφίσκε που αντί να ντρέπεσαι φκαίνεις τζαι μιλάς, ξεφτιλισμένοι ξεδιάντροποι που τολμάτε και μιλάτε. ΝΤΡΟΠΗ! είστε τόσο ξεφτιλισμένοι και ξεδιάντροποι που δεν έχετε καν την τσίπα ρε βικτωράκο ανύπαρκτε δημοσιογραφίσκε της μπακκκίρας της κάλπικης να απαντήσετε στα όσα τραγικά σας καταλογίζει ο Δρουσιώτης ο Πανίκος Δημητριάδης. Είστε η ντροπή της πολιτικής ξιμαρισμένοι άχρηστοι».

Έντονος, ήταν σε ανάρτησή του και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος έριξε τα πυρά του στο Κίνημα Οικολόγων, ενώ χαρακτήρισε τη γλώσσα του Μιχάλη Παρασκευά, «του πεζοδρομίου».

Καταδικάζει το ΑΚΕΛ

Στο μεταξύ, την ανάρτησή του κ. Παρασκευά καταδίκασε και το ΑΚΕΛ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Όπως αναφέρει, «η υβριστική και χυδαία τοποθέτηση του υποψηφίου των Οικολόγων, Μ. Παρασκευά, σε βάρος της Υπουργού Δικαιοσύνης είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι τα δημόσια πρόσωπα έχουν ευθύνη να τηρούν ένα στοιχειώδες επίπεδο πολιτικού ήθους και δεοντολογίας. Η αντιπαράθεση ιδεών και επιχειρημάτων, όχι οι βρισιές, είναι η ουσία του πολιτικού διαλόγου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»