Δευτέρα 15 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Πόλεμος» στο twitter κατά υποψηφίου που έβρισε τη Γιολίτη-«Σκάσε ρα ...σμένη»

  15/03/2021 23:07
«Πόλεμος» στο twitter κατά υποψηφίου που έβρισε τη Γιολίτη-«Σκάσε ρα ...σμένη»

«Πόλεμος» στο twitter κατά υποψηφίου που έβρισε τη Γιολίτη-«Σκάσε ρα ...σμένη»

  15/03/2021 23:07

Αντιδράσεις και τουϊτερομαχία έφερε ανάρτηση του υποψηφίου βουλευτή των Οικολόγων, Μιχάλη Παρασκευά, ο οποίος σχολιάζοντας τη δήλωση της υπουργού Δικαιοσύνης για το καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό, αποκάλεσε την Έμιλη Γιολίτη «...σμένη», καλώντας την να «σκ...».

Η ανάρτηση του δικηγόρου Μιχάλη Παρασκευά, έφερε αντιδράσεις, με τον διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλο, να απαντά λέγοντας, «στο Κίνημα Οικολόγων είσαστε σεξιστές, υβριστές και ευτελίζετε τον δημόσιο βίο της χώρας  μας όταν ανέχεστε τέτοιου είδους αισχρή συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα υπουργό από τον συνυποψήφιο σας. Ντροπή!».

O Μιχάλης Παρασκευάς, απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο». «Αν το μόνο που έχετε να μου καταλογίσετε γελοίοι ανθρωπίσκοι βικτωράκηδες ξεπουλημένοι δημοσιογραφίσκοι της μπακκίρας σας αφήνω στην χλεύη του κόσμου που σας φτύνει ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειδικά την μέρα του κουρέματος την απογύμνωσης σε προκαλώ σε δημόσιο ντιμπειτ ουσίας αλλά σιγά. γελοίε δημοσιογραφίσκε που αντί να ντρέπεσαι φκαίνεις τζαι μιλάς, ξεφτιλισμένοι ξεδιάντροποι που τολμάτε και μιλάτε. ΝΤΡΟΠΗ! είστε τόσο ξεφτιλισμένοι και ξεδιάντροποι που δεν έχετε καν την τσίπα ρε βικτωράκο ανύπαρκτε δημοσιογραφίσκε της μπακκκίρας της κάλπικης να απαντήσετε στα όσα τραγικά σας καταλογίζει ο Δρουσιώτης ο Πανίκος Δημητριάδης. Είστε η ντροπή της πολιτικής ξιμαρισμένοι άχρηστοι».

Έντονος, ήταν και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος έριξε τα πυρά του στο Κίνημα Οικολόγων, ενώ χαρακτήρισε τη γλώσσα του Μιχάλη Παρασκευά, «του πεζοδρομίου».

Αδειάζουν τον υποψήφιό τους οι Οικολόγοι

Αντίδραση υπήρξε από πλευράς του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, με τον πρόεδρο του κινήματος Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, να αδειάζει τον Μιχάλη Παρασκευά. 

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Θεοπέμπτου έγραψε πως, «σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε την προσωπική επίθεση και τις απαξιωτικές αναρτήσεις απέναντι στην υπουργό Δικαιοσύνης».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση του Γιώργου Περδίκη, ο οποίος επισήμανε ότι οι «οι απαξιωτικές αναφορές δίνουν την ευκαιρία στους θύτες να το παίζουν θύματα».

Σημειώνει παράλληλα πως «αυτοί π.χ. που με έβριζαν χυδαία μέσα στην ολομέλεια, που φωτογράφισαν το βρακί βουλεύτριας κλπ βγαίνουν τώρα παραπονούμενοι τάχα θιγμένοι. Ας μην τους δίνουμε ευκαιρίες και προφάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας