Πρωτοπορεί με διαδικτυακές συζητήσεις ο Τορναρίτης-Απαντούσε για μια ώρα σε ερωτήσεις πολιτών

Οι πρωτοφανείς συνθήκες που προκαλεί η πανδημία, υποχρεώνουν και τους βουλευτές να βρουν νέες διόδους επικοινωνίας με τους πολίτες και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Τορναρίτης, βρήκε τον τρόπο χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα που προσφέρει η τεχνολογία να πρωτοπορήσει.

Ο κ. Τορναρίτης διοργάνωσε μια πρωτοποριακή, ζωντανή συζήτηση με τους πολίτες η οποία προβλήθηκε ζωντανά μέσω των λογαριασμών του σε facebook και Instagram, κατά τη διάρκεια της οποίας απαντούσε σε ερωτήσεις, οι οποίες είχαν υποβληθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Το Facebook Live του Νίκου Τορναρίτη, κράτησε πάνω από μια ώρα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ να απαντά σε εφ΄ όλης της ύλης ερωτήσεις των πολιτών που είχαν να κάνουν με την πανδημία, τα ζητήματα της διαφθοράς και το Κυπριακό.

Μάλιστα ο κ. Τορναρίτης, δεν δίστασε να προχωρήσει σε παραδοχές για συγκεκριμένα ζητήματα, στέλνοντας το μήνυμα πως επιτέλους και οι πολιτικοί θα πρέπει να αφήσουν τα μεγάλα λόγια και να περάσουν στις πράξεις.

Η διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε ο Νίκος Τορναρίτης, είχε μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό αφού έχει προβληθεί σχεδόν σε τέσσερις χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, δέχθηκε πάνω από 100 ερωτήσεις.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία που είχε αυτή η πρώτη πρωτοποριακή προσπάθεια του κ. Τορναρίτη, θα έχει και συνέχεια αφού ήδη δέχεται ερωτήματα για την επόμενη συζήτηση που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στις εννέα το βράδυ.

Δειτε Επισης

Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία