Ε. Δίπλαρος: Η ηγεσία δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο, δεχόμαστε την κριτική

Η ηγεσία δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο, δεχόμαστε την καλόπιστη κριτική, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, οριοθετώντας την ίδια ώρα τους στόχους του Δημοκρατικού Συναγερμού, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Σε εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον REPORTER, ο Ευθύμιος Δίπλαρος, παραδέχεται πως έχουν εντοπιστεί λάθη και αδυναμίες στο οργανωτικό κομμάτι του κόμματος, για τα οποία γίνονται προσπάθειες να διορθωθούν, ενώ σε σχέση με τη φθορά που αποτελεί απότοκο των οκτώ χρόνων διακυβέρνησης, εκφράζει την αισιοδοξία πως τελικά, οι ειλικρινείς και ξεκάθαρες θέσεις αλλά και οι πράξεις στα δύσκολα, θα εκτιμηθούν από τους πολίτες.

Σε ότι αφορά τους εκλογικούς στόχους του ΔΗΣΥ, ο κ. Δίπλαρος, σημειώνει πως στόχος ενόψει των βουλευτικών εκλογών, είναι η  συγκράτηση των εδρών που κατέχει σήμερα το κόμμα, ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, εκφράζει τη διαφωνία του με την πρόνοια του καταστατικού του κόμματος για όριο τριών θητειών στους βουλευτές, χαρακτηρίζοντας την  αντιδημοκρατική και χωρίς πρακτική ουσία.

Σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας, ο κ. Δίπλαρος, υποδεικνύει πως ο τρόπος που ανακοινώθηκε και εφαρμόστηκε το τοπικό lockdown στην Λεμεσό δεν ήταν ο καλύτερος, προσθέτοντας πως έγιναν όλα βιαστικά, χωρίς κατάλληλη προετοιμασία του κοινού.

Ερωτηθείς για το Κυπριακό και την επικείμενη άτυπη πενταμερή στη Γενεύη, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, εκφράζει την άποψη πως δεν αποτελεί, ούτε ευκαιρία αλλά ούτε παγίδα. Θα ήθελα, σημειώνει ο κ. Δίπλαρος, «να είναι η αφετηρία για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν σε μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του εθνικού μας προβλήματος».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ευθύμιου Δίπλαρου στον REPORTER  

«Έχουν εντοπιστεί αδυναμίες και παραλείψεις»

*Συμπληρώνετε ένα χρόνο από τη νέα σας θέση στον Δημοκρατικό Συναγερμό ως αντιπρόεδρος. Ανήκετε στην ηγετική ομάδα πλέον του κόμματος. Έχετε προβεί σε ένα πρώτο απολογισμό για τα κακώς έχοντα στο κόμμα που θα πρέπει να διορθωθούν; Εντοπίζετε αδυναμίες σε ότι αφορά την επικοινωνία του κόμματος με τους πολίτες;

Όντως έχει ολοκληρωθεί ένας χρόνος από την εκλογή μου στη θέση του αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ. Ένας ολόκληρος χρόνος που όμως, δυστυχώς, δεν μας επετράπη να κάνουμε αυτά που θέλαμε… Είχαμε σχεδιάσει συνεχόμενες εξορμήσεις και ανοιχτές εκδηλώσεις με τους φίλους και τα στελέχη πρώτης γραμμής της παράταξης, για να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν. Να χαράξουμε μια νέα πορεία επικοινωνίας, πιο συχνή και άμεση.

Κάποιες εξορμήσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο πραγματοποιήθηκαν αλλά η πανδημία ανέστειλε όλους τους σχεδιασμούς μας. Προφανώς είναι δύσκολο να κάνεις απολογισμό όταν δεν έχεις εργαστεί υπό κανονικές συνθήκες. Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους επικοινωνίας με τους πολίτες μέσω του διαδικτύου. Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, μπορώ να πω πως υπάρχουν μέρες που περνάω 6 και 7 ώρες σε τηλεδιασκέψεις.

 Όσο χρήσιμη και αν είναι η τεχνολογία, δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την φυσική παρουσία. Για να απαντήσω όμως στο ερώτημα σας, ναι έχουμε εντοπίσει αδυναμίες και παραλείψεις, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι που έχω τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας. Σίγουρα ελλείψεις υπάρχουν και στον τομέα της επικοινωνίας.

Η ηγεσία δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο, δεχόμαστε την καλόπιστη κριτική. Παίρνουμε καθημερινά χιλιάδες μηνύματα, είτε από στελέχη, είτε από μέλη μας, είτε από απλούς πολίτες. Όλα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Ως ηγεσία πάντα προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε την κοινή γνώμη και να σεβόμαστε τα «θέλω» των πολιτών.

*Ο Νίκος Αναστασιάδης βρίσκεται για όγδοο χρόνο στο τιμόνι της χώρας και παράλληλα ο ΔΗΣΥ στον ρόλο του κυβερνώντος κόμματος. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, με το θέμα του ΚΕΠ, γίνεται πιο έντονα ορατή η φθορά και του κόμματος. Σας ανησυχεί ως ηγεσία του ΔΗΣΥ, σε σχέση με τις βουλευτικές του Μαΐου;

Κοιτάξετε, πάντα το κυβερνών κόμμα δέχεται πολιτικό κόστος. Οι κυβερνήσεις ανά το παγκόσμιο δεν μπορούν να παίρνουν πάντα αποφάσεις που ικανοποιούν στο έπακρο το σύνολο του πληθυσμού. Κάποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν για το καλό του συνόλου και είναι φυσικό επακόλουθο να μην ικανοποιούνται πάντα όλοι. Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ απέδειξαν πως παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας κράτησαν την Κύπρο όρθια αλλά, είμαστε από τις καλύτερες χώρες όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας.

Μπορεί να είχαμε αδυναμίες, να έγιναν λάθη, αλλά σίγουρα αυτά τα λάθη δεν στοίχισαν ανθρώπινες ζωές. Παρά τη φθορά από τα συνεχόμενα χρόνια διακυβέρνησης, οι ειλικρινείς και ξεκάθαρες μας θέσεις θα εκτιμηθούν από τους πολίτες. Γιατί ακριβώς στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις.

«Επικοινωνώ καθημερινά με πάνω από 300 άτομα»

*Είσαστε από τους βουλευτές που επιδιώκουν και βρίσκονται πολύ κοντά στην κοινωνία. Νομίζω, όπως όλοι μας, εισπράττετε τα μηνύματα απαξίωσης και κόπωσης του κόσμου, για το ευρύτερο πολιτικό κλίμα. Υπάρχουν τρόποι ώστε η σχέση πολιτών με την πολιτική να αποκατασταθεί;

Ήρθαν πολλά μαζεμένα τον τελευταίο καιρό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η δυσπιστία. Ας πάμε όμως πίσω στα τέλη του 2019, τότε που δεν μας ταλαιπωρούσε η πανδημία. Είχαμε βγει από μια μακροχρόνια και πολύ δύσκολη οικονομική κρίση και ξεκινήσαμε να βρίσκουμε τα πόδια μας. Το ένα έργο τροχοδρομείτο μετά το άλλο και είχαν ανακοινωθεί αρκετές σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Μειώθηκε η ανεργία και η οικονομία ήταν σε υγιείς ρυθμούς ανάπτυξης.

Δεν λέω ότι πριν την πανδημία όλα ήταν τέλεια αλλά τα πράγματα έβαιναν καλώς, βρισκόμασταν σε ανοδική πορεία. Ήρθε η πανδημία και κατέστρεψε ουσιαστικά 2 με 3 χρόνια σκληρής δουλειάς. Όσον αφορά τη σχέση των πολιτικών με τους πολίτες το μόνο που χρειάζεται είναι καλή πρόθεση και όρεξη. Μην ψάχνετε πολύπλοκες λύσεις και εξεζητημένες απαντήσεις. Οι βουλευτές πρέπει να έχουν την όρεξη και την δύναμη να επικοινωνούν καθημερινά με δεκάδες ή και εκατοντάδες πολίτες.

Το είπα πολλές φορές σε συνεντεύξεις μου αλλά θέλω να το αναφέρω ξανά: έχουμε προεδρικό σύστημα, στα προεδρικά συστήματα ο ρόλος του βουλευτή είναι ξεκάθαρος. Το καθήκον μας ως βουλευτές είναι να εκπροσωπούμε αυτούς που μας εμπιστευθήκαν και για να το κάνουμε αυτό σωστά οφείλουμε να μιλάμε συνεχώς μαζί με τους πολίτες. Να τους σεβόμαστε. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως καθημερινά επικοινωνώ με πάνω από 300 διαφορετικά άτομα, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος που τόσοι συμπολίτες μας με προσεγγίζουν καθημερινά είναι πολύ απλός. Απαντώ σε όλες τις κλήσεις στο τηλέφωνο μου και σε όλα τα μηνύματα και σχόλια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Δεν αφήνω τον άλλον να παίρνει τηλέφωνο χωρίς ανταπόκριση ή να περιμένει στο «Διαβάστηκε». Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλά θέλει όρεξη, γερά νεύρα και δύναμη για να ανταπεξέλθεις.

Τα ποσοστά του ΔΗΣΥ και το όριο θητειών

*Που οριοθετείτε τους στόχους του κόμματος για τις επικείμενες βουλευτικές; Η συγκράτηση των ποσοστών και των εδρών αποτελεί τον βασικό στόχο;

Βέβαια αποτελεί στόχος η συγκράτηση των εδρών που κατέχει σήμερα το κόμμα. Ο λόγος είναι πρακτικός. Για να εφαρμοστεί η κυβερνητική πολιτική χρειάζεται η έγκριση της Βουλής. Αν αύριο ο ΔΗΣΥ πάρει 16 ή 15 έδρες τότε δεν θα μπορούν να εφαρμοστούν απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και έργα. Για να παραμείνει το κράτος λειτουργικό χρειάζεται το κυβερνών κόμμα να έχει ισχυρή παρουσία στο κοινοβούλιο.

*Διεκδικείτε μια τρίτη θητεία στη Βουλή. Ο προσωπικός σας στόχος παραμένει η πρωτιά σε σταυρούς στις επικείμενες βουλευτικές; Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω ποιο αντίκτυπο είχε το αποτέλεσμα του 2016 στο προσωπικό σας έργο εντός του κοινοβουλίου;

Με γέμισε σίγουρα με περισσότερη ευθύνη όπως επίσης μου έδωσε δύναμη να αγωνιστώ ακόμη περισσότερο, ακατάπαυστα φέρνοντας αποτελέσματα. Πίστεψα στον άνθρωπό και τον υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις κάτι που θεωρώ πως αναγνωρίζεται. Παρέμεινα τίμιος και ειλικρινής. Δεν έχω έπαρση, αντιμετωπίζω όλους τους συμπολίτες μου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και είμαι δίπλα τους, συνεπής. Η πρωτιά δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος ως μέλος της ανώτατης ηγεσίας είναι η παράταξη να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

*Πάντως, αν δεν κάνω λάθος μαζί με εσάς άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος, διεκδικούν επανεκλογή για τρίτη θητεία στη Βουλή. Με βάση το καταστατικό του ΔΗΣΥ, αυτή θα είναι, για όσους επανεκλεγούν και η τελευταία τους θητεία. Σας βρίσκει σύμφωνο αυτή η πρόνοια του καταστατικού;

Όχι δεν με βρίσκει σύμφωνο η πρόνοια αυτή, είναι αντιδημοκρατική και χωρίς πρακτική ουσία παρόλο που ψήφισα υπέρ αρχικά, τώρα έχω αναθεωρήσει με βάση τους πιο κάτω λόγους. Πρώτον, ο βουλευτής εκλέγεται από τον λαό, δεν διορίζεται, άρα αν ο κυρίαρχος λαός επιθυμεί να συνεχίσει να τον επιλέγει ως εκπρόσωπο του στο κοινοβούλιο τότε ποιοι είμαστε εμείς να του το απαγορεύσουμε.

Δεύτερον, οι εμπειρίες που αποκομίζει ένας βουλευτής μετά από δύο θητείες είναι πάρα πολύ χρήσιμες, αυτόματα τον καθιστούν πολύ πιο έτοιμο να ανταπεξέλθει στο φόρτο εργασίας των καθηκόντων του.

Τρίτον, το επαναλαμβάνω και ας γίνομαι φορτικός, κάποιοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως στην Κύπρο έχουμε προεδρικό σύστημα. Ο βουλευτής δεν έχει και ούτε παίρνει μέρος καθ' οποιοδήποτε τρόπο στην εκτελεστική εξουσία (σε αντίθεση με τα κοινοβουλευτικά συστήματα). Έχει σαφέστατο ρόλο, να εκπροσωπεί όσους τον επέλεξαν στο κοινοβούλιο. Δηλαδή πως μπορούμε να πούμε στον απλό πολίτη ότι «ξέρεις δεν δικαιούσαι να επιλέξεις ξανά τον τάδε βουλευτή ως εκπρόσωπο σου γιατί έτσι αποφασίσαμε εμείς».

Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, δεν δουλεύει έτσι η Δημοκρατία. Ο πολίτης πρέπει να μπορεί να κάνει ότι θέλει με την ψήφο του. Οι περιορισμοί στην ψηφοφορία συνιστούν πληγές για την Δημοκρατία μας. Στις ΗΠΑ, ο Ντον Γιάνγκ εκλέγεται ανελλιπώς από τους συμπολίτες του από το μακρινό 1967. Εκλέγεται γιατί οι ψηφοφόροι στην πολιτεία του είναι πλήρως ευχαριστημένοι με τον τρόπο που τους εκπροσωπεί και επιλέγουν ξανά και ξανά να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους. Στη συντριπτική πλειοψηφία των σοβαρών κρατών δεν υπάρχει όριο θητειών για την νομοθετική εξουσία. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά στην Κύπρο θα ενδώσουμε στις απαιτήσεις των λαϊκιστών.

Η πανδημία και το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού

*Σε ότι αφορά τη Λεμεσό, σίγουρα θα έφτασαν και στα αυτιά σας οι φωνές σε σχέση με την ειδική διαχείριση που έτυχε σε σχέση με την πανδημία. Και οι φωνές ήταν κυρίως προς την Κυβέρνηση. Συμμερίζεστε την άποψη των πολιτών που έκαναν λόγο για κακή διαχείριση για το τοπικό lockdown;

Συμφωνώ πως ο τρόπος που ανακοινώθηκε και εφαρμόστηκε το τοπικό lockdown στην Λεμεσό δεν ήταν ο καλύτερος. Έγιναν όλα βιαστικά, χωρίς κατάλληλη προετοιμασία του κοινού. Θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί αρκετές μέρες πριν για να μπορέσει ο κόσμος να προετοιμαστεί. Να ενημερωθούν και οι τοπικές αρχές και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης, όλοι όσοι θα επηρεάζονταν, αλλά και εμείς, ως βουλευτές της Λεμεσού, να διαβουλευθούμε. Δεν έγινε τίποτα από αυτά δυστυχώς. Επίσης, θα έπρεπε να εξεταστούν καλύτεροι τρόποι στον τρόπο ελέγχου διακίνησης από και προς την Λεμεσό. Την ίδια έντονη θέση έχω και για την Πάφο.

*Πριν την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από το κόμμα, είναι γνωστό πως υπήρξε μια δυστοκία για το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού, όχι ως προς την εξεύρεση υποψηφίων αλλά το αντίθετο. Υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό. Που θεωρείτε ότι οφείλεται;

Είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα στην Κύπρο, θεωρώ αναμενόμενο πως αρκετές φορές θα υπάρχουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από τις διαθέσιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο. Ο ΔΗΣΥ έχει μια τεράστια δομή που περνά από όλα τα κοινωνικά στρώματα και αγκαλιάζει χιλιάδες συμπολίτες μας.

Επομένως, το ότι υπήρξαν πέραν των 12 ενδιαφερόμενων στην Λεμεσό δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη για μένα. Λειτουργήσαμε δημοκρατικά, μιλήσαμε με όλους του ενδιαφερόμενους και μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο κάποιοι από αυτούς αντιλήφθηκαν πως θα ήταν καλύτερο για το κόμμα να μην πηγαίναμε σε εκλογές εν καιρό πανδημίας. Ως ηγεσία τους ευχαριστούμε και σίγουρα θα αξιοποιηθούν στη κοινή προσπάθεια.

*Και πάλι σε σχέση με το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού. Προσωπικά εντοπίζω μια υπέρ-εκπροσώπηση συγκεκριμένων περιοχών της επαρχίας και ελλιπή εκπροσώπηση κάποιων άλλων. Παραδείγματος χάρη βλέπουμε αρκετούς υποψηφίους προερχόμενους από τα δυτικά προάστεια της πόλης. Σας ανησυχεί ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα αυτό το γεγονός;

Όχι γιατί ο ψηφοφόρος του Δημοκρατικού Συναγερμού που διαμένει στην ανατολική Λεμεσό ή στις ορεινές κοινότητες του Τροόδους, εμπιστεύεται συνολικά το κόμμα και θεωρώ πως θα συνεχίσει να το στηρίζει. Νομίζω ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που οι πολίτες ψήφιζαν τους υποψήφιους της γειτονιάς τους. Σήμερα με το διαδίκτυο όλοι είμαστε κοντά. Προσωπικά, το σημαντικότερο κριτήριο για να είναι κάποιος υποψήφιος βουλευτής δεν είναι ο τόπος διαμονής του αλλά πόση όρεξη και θέληση έχει.

Ούτε ευκαιρία ούτε παγίδα η πενταμερής

*Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές, πραγματοποιούνται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία σε ότι αφορά το εθνικό μας πρόβλημα. Ο Πρόεδρος μας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να συμμετέχει στην άτυπη πενταμερή, την ώρα που η άλλη πλευρά επιμένει να απορρίπτει την ΔΔΟ και να προτάσσει τη λύση δύο κρατών. Γιατί οι πολίτες να προσδοκούν ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία και να μην πιστεύουν πως πρόκειται για μια ακόμη παγίδα για τη δική μας πλευρά;

Προσωπικά την επερχόμενη άτυπη πενταμερή δεν την θεωρώ ούτε ως ευκαιρία ούτε ως «παγίδα». Από το 1974 μέχρι σήμερα καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεκάδες φορές. Θα ήθελα να είναι η αφετηρία για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν σε μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του εθνικού μας προβλήματος.  

Σίγουρα το πλαίσιο βάσει του οποίου διαπραγματευόμαστε εδώ και δεκαετίες δεν αποδέχεται λύση δύο-κρατών. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης μεταβαίνει πανέτοιμος και με τη στήριξη όλης της κοινωνίας για να δώσει άλλη μια μάχη έχοντας απέναντι του και πάλι, την ίδια την Τουρκιά.

Η αποχή και το μήνυμα στους πολίτες

*Ενόψει των βουλευτικών εκλογών, επανέρχεται όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία το θέμα της αποχής και ειδικότερα της μη εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των νέων ψηφοφόρων. Πώς και γιατί θα πρέπει να πειστούν οι νέοι ώστε να προσέλθουν στις κάλπες;

Ο λόγος που πρέπει να προσέλθουν είναι ξεκάθαρος, γιατί αν δεν ψηφίσουν τότε θα αποφασίσουν άλλοι για το μέλλον τους χωρίς αυτούς. Η ψήφος τους έχει δύναμη να αλλάξει την Κύπρο βάσει των απόψεων και θέσεων τους, φτάνει φυσικά να πάνε στην κάλπη.

*Πιστεύετε ότι ο Λεμεσιανός έχει επαρκείς λόγους να εμπιστευθεί ξανά τον ΔΗΣΥ και ειδικότερα τον Ευθύμιο Δίπλαρο στη Λεμεσό; Ποιο είναι αυτοί οι λόγοι;

Ο βασικότερος λόγος για να εμπιστευθούν ξανά τον ΔΗΣΥ είναι γιατί απέδειξε πως στα δύσκολα έχει τη δύναμη και τις ικανότητες να αντεπεξέρχεται για το καλό του τόπου. Να μας βγάζει από την κρίση, να κάνει πράξεις μεγάλες μεταρρυθμίσεις όπως το ΓΕΣΥ, την εφαρμογή του ΕΕΕ, τη μείωση της στρατιωτικής θητείας κ.α.  Όσο για εμένα, πιστεύω πως οι συμπολίτες μου μπορούν να με εμπιστευθούν ξανά καθώς έχω αποδείξει, πως τίμησα την ψήφο όλων όσων με επέλεξαν για εκπρόσωπο τους στις εκλογές του 2016.

Απέδειξα πως είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου και είμαι πάντα πρόθυμος να ακούσω και να εξηγήσω τις θέσεις και απόψεις μου. Τέλος, απέδειξα πως είμαι συνεπής στις θέσεις μου. Παρέμεινα τίμιος και ειλικρινής. Αυτά που διακήρυττα το 2016, αυτά υπηρέτησα και για αυτά εργάστηκα κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο. Αυτά που λέω, αυτά εννοώ.

Δεν προσπάθησα ποτέ να εξαπατήσω οποιονδήποτε ψηφοφόρο με απόψεις και θέσεις που μετά δεν υιοθέτησα εντός του κοινοβουλίου. Επομένως, όποιος επιλέξει να με ψηφίσει ξέρει από πριν ποιον εμπιστεύεται, τι απόψεις έχει και ποιες αξίες αντιπροσωπεύει. Γνωρίζει πόσο αγαπώ την Λεμεσό και αγωνίζομαι καθημερινά για την ευημερία της.

 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια