Τρίτη 20 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μέτωπο ΔΗΣΥ-ΕΛΑΜ για τη μετάβαση Αβέρωφ στα κατεχόμενα ανήμερα της θυσία του Αυξεντίου

  03/03/2021 17:49
Μέτωπο ΔΗΣΥ-ΕΛΑΜ για τη μετάβαση Αβέρωφ στα κατεχόμενα ανήμερα της θυσία του Αυξεντίου

Μέτωπο ΔΗΣΥ-ΕΛΑΜ για τη μετάβαση Αβέρωφ στα κατεχόμενα ανήμερα της θυσία του Αυξεντίου

  03/03/2021 17:49

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ, για τη μετάβαση του προέδρου του ΔΗΣΥ στα κατεχόμενα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σαφάρι συναντήσεων Αβέρωφ με Τ/κ πολιτικούς-Ποιο μήνυμα τους έστειλε

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΛΑΜ, ανέφερε πως, «ανήμερα της ηρωικής θυσίας του Γρηγόρη Αυξεντίου, ο πρόεδρος της πάλαι ποτέ εθνικόφρονος παράταξης, Αβέρωφ Νεοφύτου, επιλέγει να επισκεφθεί ως τουρίστας τα κατεχόμενα για να συζητήσει με τα παράνομα κόμματα, την άνευ όρων παράδοση της Κύπρου με μια "λύση" τουρκικών προδιαγραφών, προσβάλοντας με τον πιο αισχρό τρόπο τα πατριωτικά αισθήματα χιλιάδων Ελλήνων της Κύπρου».

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει, σημειώνει η ανακοίνωση, «την προκλητική επίσκεψη του προέδρου του ΔΗΣΥ, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις ανθελληνικές πολιτικές του ΑΚΕΛ».

Σημειώνει επίσης ότι «φυσικά, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Πρόεδρο του κόμματος που έφερε στην Βουλή των Αντιπροσώπων τον περίφημο "Νόμο Ακιντζί", παραχαράζοντας την ιστορική μνήμη με την διαγραφή της διδασκαλίας του Ενωτικού Δημοψηφίσματος από τα σχολεία».

Σήκωσε το γάντι ο ΔΗΣΥ

Ο ΔΗΣΥ, σήκωσε το γάντι, απαντώντας μέσω ανακοίνωσης πως «το μήνυμα που μεταφέρει με τη θυσία του ο Γρηγόρης Αυξεντίου είναι ότι η ελευθερία της πατρίδας είναι πάνω από όλα».

Σήμερα, συνεχίζει «η ελευθερία της Κύπρου εξαρτάται από την απαλλαγή μας από την κατοχή. Γι’ αυτό το σκοπό εργάζεται ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Είναι προτιμότερο να τιμούμε τις θυσίες των ηρώων με πράξεις αντί από την άνεση του γραφείου μας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας