Μ. Καρογιάν: Το ψηφοδέλτιο μας έχει ως στόχο την αναγέννηση του Κέντρου

Η Δημοκρατική Παράταξη-Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, δίνει το παρόν της στις εκλογές με τη βεβαιότητα ότι η υπερψήφισή της προσφέρει στις Κύπριες και τους Κύπριους μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή εξόδου από τα αδιέξοδα της σημερινής πολύμορφης και πολυεπίπεδης κρίσης, δήλωσε σήμερα ο Μάριος Καρογιάν. 

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ οριοθέτησε τους στόχους της Δημοκρατικής Παράταξης, παραθέτοντας παράλληλα στοιχεία σε σχέση με τα ψηφοδέλτια του κόμματος που θα ριχθεί στη μάχη των βουλευτικών εκλογών για πρώτη φορά.Η ΔΗΠΑ, είπε ο Μάριος Καρογιάν, «θα δώσει την μάχη της με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο που κοσμούν πρόσωπα ικανά να επιφέρουν τις αλλαγές και τις ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος μας για ένα νέο ξεκίνημα».


«Για να ανοίξει νέους δρόμους προς το μέλλον. Για να αφήσει πίσω του το παρελθόν και το παρόν των άγονων αντιπαραθέσεων που δεν απαντούν στις αγωνίες των πολιτών και στις προκλήσεις των καιρών», είπε ο κ. Καρογιάν.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση «που βρήκε η πρωτοβουλία μας και να ευχαριστήσω τους υποψήφιους βουλευτές μας που μπαίνουν σήμερα μπροστά στον αγώνα για να αναγεννηθεί το Κέντρο και να ξαναγίνει η δύναμη της ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και το Λαό μας».

«Ακούσαμε», πρόσθεσε, «την απαίτηση της κοινωνίας των πολιτών για ανανέωση.  Δημιουργήσαμε μια εμπροσθοφυλακή πολιτικών στελεχών αποφασισμένων να νικήσουν τον παλαιοκομματισμό και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με κοινό όραμα, αξίες και χαρακτηριστικά».

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο, ο Μάριος Καρόγιάν ανάφερε πως πρόκειται για πρόσωπα αποφασισμένα να παλέψουν για τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η εποχή μας.

Σύμφωνα με τον Μάριο Καρογιάν,

Το 25% των υποψηφίων μας είναι μεταξύ 28-39 ετών

Το 57% των υποψηφίων μας είναι μεταξύ 28-49 ετών

Το 50% κατέχει μεταπτυχιακό

Το 15% κατέχουν 2 μεταπτυχιακά

Το 15% κατέχει και μεταπτυχιακό και Διδακτορικό μαζί

Το 10% κατέχουν μόνο Διδακτορικό

Πρόκειται είπε, για ένα ψηφοδέλτιο που τολμά την υπέρβαση, που έχει δυναμισμό και εκφράζει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, που ενσαρκώνει το νέο, αλλά και το ώριμο και που αντιπροσωπεύει όλες τις κοινωνικές τάξεις.

«Στο ψηφοδέλτιό μας μετέχουν άτομα με ήθος, σεμνότητα, εντιμότητα και κοινωνική ευαισθησία. Άτομα που έχουν αποδείξει, ότι και θέλουν και μπορούν να εργαστούν για το κοινό καλό. Κάνουμε πράξη την ενότητα των πολιτών.  Δίνουμε χώρο στην πολυσυλλεκτική εκπροσώπηση φορέων, τάξεων και ιδεών.  Όλοι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας είναι ενεργοί, δραστήριοι και δημιουργικοί πολίτες», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ.

Την ίδια ώρα εξέφρασε την περηφάνια και τη συγκίνηση του γιατί όπως είπε, «καταφέραμε να τους κινητοποιήσουμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας. Γιατί η υπόθεση που υπερασπίζουμε δεν αρχίζει και τελειώνει με τις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Στις 31 Μαΐου 2021 απλώς γυρίζουμε σελίδα. Η επόμενη θα είναι η ημέρα που ένα νέο ελπιδοφόρο σχέδιο για το αύριο της Κύπρου και της κοινωνίας της  θα αρχίσει να γίνεται πράξη».  

Δειτε Επισης

Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Στην Αθήνα για τη Σύνοδο Κορυφής Πολιτικών Ηγέτιδων η ΠτΒ
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο