Τρίτη 20 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υποψήφιος του ΔΗΚΟ καταγγέλλει Σιζόπουλο-«Με απείλησε να με σπάσει στο ξύλο»

  02/03/2021 19:57
Υποψήφιος του ΔΗΚΟ καταγγέλλει Σιζόπουλο-«Με απείλησε να με σπάσει στο ξύλο»

Υποψήφιος του ΔΗΚΟ καταγγέλλει Σιζόπουλο-«Με απείλησε να με σπάσει στο ξύλο»

  02/03/2021 19:57

Στην Αστυνομία κατήγγειλε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, ο αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό, Στέλιος Χατζηχαραλάμπους, για ύβρεις και απειλές εναντίον του, τη περασμένη Κυριακή.

Μιλώντας στον REPORTER, ο κ. Χατζηχαραλάμπους, ανέφερε πως προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ τον απείλησε «ότι αν το έβλεπε ξανά μπροστά του θα τον έσπαγε στο ξύλο».

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηχαραλάμπους ο ίδιος ήταν παραδοσιακό μέλος στην ΕΔΕΚ από το 1974 και οι σχέσεις του μέχρι και το Σάββατο, με τον κ. Σιζόπουλο, ήταν άριστες. Όπως ανέφερε, παρόλο που την τελευταία πενταετία τον κρατούσε ανενεργό και στο περιθώριο, δεν είχαν διαφορές, ούτε και διαξιφισμούς.

Τα δεδομένα άλλαξαν, σύμφωνα με τον ο κ. Χατζηχαραλάμπους όταν δέχτηκε πρόταση από το ΔΗΚΟ και τον Νικόλα Παπαδόπουλο για να είναι υποψήφιος με το κόμμα την οποία και αποδέχθηκε.

«Ο Μαρίνος Σιζόπουλος ούτε με πήρε τηλέφωνο ούτε ευαισθητοποιήθηκε. Μάλιστα όπως έμαθα από τρίτους όταν τον ρωτούσαν, γιατί άφησε τον Στέλιο να βάλει υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ, η απάντηση του ήταν ότι, μου έκανε πρόταση και δεν την αποδέχθηκα και απάντησα θετικά στο ΔΗΚΟ, κάτι που ήταν τελείως ψευδές».

Ο ίδιος σημείωσε, «ένιωσα ότι την προσφορά μου την αναγνώρισε το ΔΗΚΟ και όχι το κόμμα μου. Την περασμένη Κυριακή είχα μια προεκλογική συνάντηση στις Πλάτρες με φίλους και παραδοσιακά στελέχη της ΕΔΕΚ. Φαίνεται ότι ένα από αυτά τα μέλη επικοινώνησε με τον Μαρίνο Σιζόπουλο μόλις εγώ αναχώρησα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής δέχθηκα μια κλήση από σταθερό τηλέφωνο και δεν το απάντησα γιατί μιλούσα στην άλλη γραμμή. Μετά τον κάλεσα πίσω, άκουσα τη φωνή του Μαρίνου να ρωτά ποιος. Απάντησα ο Στέλιος είμαι Μαρίνο και τότε άρχισε αυτή η ύβρις».

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζηχαραλάμπους, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ξεκίνησε να του επιτίθεται λεκτικά λέγοντάς του, «Στέλιο το ότι ήσουν αχάριστος το είδα, το ότι είσαι παλιόπαιδο αγνώμων και αλήτης, το βλέπω». Ο ίδιος όπως αναφέρει τον ρώτησε τι ήταν αυτό που έκανε και όπως εξομολογείτε ο κ. Χατζηχαραλάμπους συνέχισε να τον βρίζει.

 «Να πας να γα@@@ μα@@@, να μου λέει εμένα που ήμουν διαχρονικός του φίλος. Είχαμε μια εμπορική συνεργασία γιατί του πουλώ χαρτικά πλαστικά, μέσα στη ρύμη των υβρεολόγιων μου είπε, στείλε μου τον υπάλληλο σου, να τον εξοφλήσω και διακόπτεται η συνεργασία και πρόσεξε να μην σε ξαναδώ μπροστά μου για να μην σε σπάσω στο ξύλο. Άκουσα υβρεολόγιο που μόνο του υποκόσμου μπορώ να το αποδώσω. Η τελική κατάληξη ήταν ότι έπρεπε να καταθέσω επίσημα την καταγγελία στην Αστυνομία, γιατί μιλούμε για ξεκάθαρη απειλή».

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ όμως, αφού ο κ. Χατζηχαραλάμπους όπως ισχυρίζεται, ο Μαρίνος Σιζόπουλος έδωσε σήμερα συνέχεια στο θέμα. «Έστειλα τον υπάλληλο μου, να πάει στο γραφείο του Μαρίνου Σιζόπουλου για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ τον ρώτησε, ΄΄γιατί εν ήρτε ο μάστρος σου να εισπράξει, γιατί εν μάγκας; Εφοήθηκε’’».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηχαραλάμπους, σήμερα προέβη σε επίσημη καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση επί των καταγγελιών του κ. Χατζηχαραλάμπους από την ηγεσία της ΕΔΕΚ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας