Ανακοίνωσε Μασούρη στη Λευκωσία το ΕΛΑΜ

Την υποψηφιότητα του ενεργού Αξιωματικού της Εθνοφυλακής και Ασφαλιστή Γιώργου Μασουρή, ανακοίνωσε το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λευκωσίας.

Ο Γιώργος Μασουρής γεννήθηκε στο Καϊμακλί της Λευκωσίας το 1970 και είναι πατέρας τριών παιδιών, της Λυδίας, της Γαλάτειας και της Μαρίας.

Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική βιομηχανία από το 2000 και διατηρεί δικό του γραφείο στην Λευκωσία. Είναι αριστούχος απόφοιτος του The American College, Bryn Mawr, Pensylvania στο τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Οικονομικού Σχεδιασμού.

Ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων, με θέμα την Ιστορία και τους Αγώνες της Κύπρου για την Ελευθερία. Συγγραφικό του έργο, το βιβλίο με τίτλο «Ο Μαύρος Ιούλιος – Κύπρος 1974» ( τριλογία ), αλλά και η ποιητική συλλογή «Πατρίδα μου».

Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία στην Στρατονομία ως υπαξιωματικός, ενώ μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος στην Εθνοφυλακή, ως Αξιωματικός σε μονάδα της Γραμμής Αντιπαράταξης.

Κατέρχεται ως Υποψήφιος Βουλευτής στην Επαρχία Λευκωσίας, με όραμα να προσφέρει στην ενδυνάμωση της Άμυνας της Κύπρου στη λογική της αποτρεπτικής ισχύος, την εθνική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, την επίτευξη κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής.

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα