Ανακοίνωσε Άθω Αντωνίου για την Επαρχία Αμμοχώστου το ΕΛΑΜ

Την υποψηφιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Άθου Αντωνίου, στις Βουλευτικές Εκλογές για την Επαρχία Αμμοχώστου, ανακοίνωσε το ΕΛΑΜ.

Ο Άθως Αντωνίου γεννήθηκε  στις 18 Νοεμβρίου του 1993 στην Πάφο. Κατάγεται από την οικογένεια Τριφύλλη, που είναι πρόσφυγες από την Περιστερωνοπηγή Αμμοχώστου. Γονείς του είναι οι Κυριάκος Αντωνίου και Έλενα Τριφύλλη.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 2011, ενώ υπηρέτησε την θητεία του στην Εθνική Φρουρά στο 287 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, ως Υποδεκανέας. Ακολούθως μετέβηκε στην Αυστραλία για σπουδές στον Ξυλοκατασκευαστικό τομέα, όπου ταυτόχρονα εργάστηκε στο αντικείμενο των σπουδών του. Από το 2019 που επέστρεψε στη Κύπρο, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία ξυλουργικών έργων.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ από το 2020, συνεχίζοντας το έργο του αποβιώσαντα συναγωνιστή και αδελφού του, Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος για δέκα συναπτά έτη ήταν ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας της παράταξής μας στη Επαρχία Πάφου.

Κατέρχεται ως υποψήφιος Βουλευτής του ΕΛΑΜ στην Επαρχία Αμμοχώστου, με όραμα την απελευθέρωση της ημικατεχόμενης μας πατρίδας, της επιστροφής των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, για να κυματίσει η γαλανόλευκη στη Βασιλεύουσα Αμμόχωστο.

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές