Αυτοί είναι οι 47 που κατέθεσαν υποψηφιότητα και οι 10 αριστίνδην στον ΔΗΣΥ

Με την υποβολή υποψηφιοτήτων από 47 άτομα ολοκληρώθηκε η διαδικασία  κατάθεσης τους στον Δημοκρατικό Συναγερμό και πλέον οι σχεδιασμοί του κόμματος προχωρούν, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του ερχόμενου Μαϊου.

Σε όλες τις επαρχίες πλην της Λάρνακας, κατατέθηκε ισάριθμος αριθμός υποψηφιοτήτων με τις ανάλογες έδρες. Συνεπώς στη Λάρνακα, το κόμμα θα χρειασθεί να στησει κάλπες για να επιλεγούν οι έξι από τους επτά υποψήφιους που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους.

Σε συνδυασμό με την ανακοίνωση χθες από τον Αβέρωφ Νεοφύτου των 10 κατ΄ επιλογήν υποψηφίων του κόμματος, πλέον είναι γνωστοί όλοι οι υποψήφιοι του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας που έγινε διαδικτυακά, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Χάρης Γεωργιάδης, υπέδειξε πως «καταξιωμένοι συμπολίτες μας, από όλο το κοινωνικό φάσμα, επιλέγουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό για να προσφέρουν. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα. Και στα δύσκολα μετράνε οι πράξεις».
 

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός», πρόσθεσε, είναι κόμμα ανοικτό. Δίνει ευκαιρίες έκφρασης σε ανθρώπους που εμπλουτίζουν με τη σκέψη και τη δράση τους την πολιτική διαδικασία. Η απάντηση της δημοκρατίας στην απαξίωση, είναι η συμμετοχή».

Σε ότι αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, εξήγησε πως θα ακολουθήσει η επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Πολιτικό Γραφείο, ενώ στην επαρχία Λάρνακας στην οποία οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τις θέσεις, θ’ ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι στη Λευκωσία σήμερα κατατέθηκαν 14 υποψηφιότητες, ενώ χθες ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ανακοίνωσε τους έξι αριστίνδην του κόμματος. Στη Λεμεσό κατατέθηκαν 12 υποψηφιότητες, στην Λάρνακα επτά για έξι έδρες, στην Αμμόχωστο οκτώ υποψηφιότητες και δύο αριστίνδην, στην Πάφο τέσσερις υποψηφιότητες και στην Κερύνεια δύο υποψηφιότητες από τους νυν βουλευτές του κόμματος και μια αριστίνδην.

Σήμερα κατέθεσαν υποψηφιότητες οι εξής για την επαρχία Λευκωσίας:

 

Για την Επαρχία Λεμεσού οι υποψήφιοι είναι: 

Για την Επαρχία Αμμοχώστου οι υποψήφιοι είναι:  
 

 

 

Για την Επαρχία Λάρνακας οι υποψήφιοι είναι: 
 

 

 

Για την Επαρχία Πάφου οι υποψήφιοι είναι: 

 

 

 

Για την Επαρχία Κερύνειας οι υποψήφιοι είναι: 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανακοίνωση τους κατ΄ επιλογή αριστίνδην υποψήφιους του κόμματος που θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επικείμενες εκλογές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι εκλεκτοί του Αβέρωφ στην κούρσα των εκλογών-Προσωπικότητες από όλους χώρους

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια