Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανακοίνωσε άλλους δύο υποψήφιους για τις βουλευτικές εκλογές το ΕΛΑΜ

  25/01/2021 13:24
Ανακοίνωσε άλλους δύο υποψήφιους για τις βουλευτικές εκλογές το ΕΛΑΜ

Ανακοίνωσε άλλους δύο υποψήφιους για τις βουλευτικές εκλογές το ΕΛΑΜ

  25/01/2021 13:24

Άλλους δύο υποψήφιους, για τις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, ανακοίνωσε το ΕΛΑΜ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Επαρχιακό Πάφου Στέφανο Ρούσου (Ρόσκο), ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Επαρχία Πάφου και τον Μαρίνο Παπακωνσταντίνου, στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Το βιογραφικό του Στέφανου Ρούσου:

Ο Στέφανος Ρούσου (Ρόσκος) γεννήθηκε στις 9/7/1969 στη Γεροσκήπου της Πάφου, είναι παντρεμένος από τι 1995 και έχει τρεις θυγατέρες. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Πάφου και του Κολλεγίου Learning Resource Network (LRN) με δίπλωμα Higher Professional Diploma in Business Management.

Υπηρέτησε την θητεία του στην Εθνική Φρουρά με το βαθμό του Λοχία Πεζικού.

Από τα εφηβικά του χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα Σωματεία Άδωνις Γεροσκήπου και Ποσειδώνας Γιόλου, ενώ δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα σε αρκετές κοινωνικές, φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Από το 2010 είναι μέλος του ΕΛΑΜ και σήμερα είναι Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου.

Σημαντικές είναι από το 2011 μέχρι και σήμερα οι φιλανθρωπικές του παρεμβάσεις, παρέχοντας έμπρακτη βοήθεια σε συμπολίτες μας που ταλανίζονται από τη δίνη της οικονομικής κρίσης, ενώ καθοριστικοί είναι οι συνεχείς αγώνες του ενάντια στις εκποιήσεις των τραπεζών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στη Τουριστική Βιομηχανία με εξειδίκευση στους χώρους εστίασης.

Όνειρο του είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας και ευημερία των πολιτών του τόπου μας. Πιστεύει ότι με τη ψήφο των πολιτών της Πάφου θα μπορέσει να προσφέρει μέσα από τα θεσμικά όργανα πολύ περισσότερα στους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.

Το βιογραφικό του Μαρίνου Παπακωνσταντίνου:

Ο Μαρίνος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Πάφο το 1980, με καταγωγή από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ο πατέρας του, Πρόδρομος Παπακωνσταντίνου κατάγεται από τα Γαστριά Αμμοχώστου, ενώ η μητέρα του Μάρω Χριστοδούλου από την Αμμόχωστο. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Πάφου και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πεζικό. Ζει και εργάζεται στην Πάφο ως υπεύθυνος πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Ε.ΛΑ.Μ και κατέρχεται στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 ως υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Αμμοχώστου.

Όραμα του η επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες και η πραγματική απελευθέρωση της Κύπρου από τα κατοχικά στρατεύματα, μακριά από δήθεν λύσεις ομοσπονδίας, για να κυματίσει ξανά η γαλανόλευκη στη Βασιλεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας