Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις βουλευτικές εκλογές ο Μιχάλης Μιχαήλ

  25/01/2021 12:33
Στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις βουλευτικές εκλογές ο Μιχάλης Μιχαήλ

Στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις βουλευτικές εκλογές ο Μιχάλης Μιχαήλ

  25/01/2021 12:33

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Β' Αντιπροέδρου του ΕΛΑΜ και δημοτικού συμβούλου Πάφου, Μιχάλη Μιχαήλ, προχώρησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υποψήφιος με το ΕΛΑΜ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους

«Ο Μιχάλης Μιχαήλ βρίσκεται από τα πρώτα χρόνια στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και αποτελεί ένα από τα άτομα που ο δικός τους αγώνας έφερε την άνοδο της Παράταξής μας», αναφέρει  στην ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.

Το βιογραφικό του

Ο Μιχάλης Μιχαήλ γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1983 στην Πάφο με καταγωγή από την κοινότητα Λετύμπου. Αποφοίτησε από το το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου το 2002. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ΛΟΚ με τον βαθμό του Υπαξιωματικού. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Χαλκίδας.

Είναι νυμφευμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάφου και Β' Αντιπρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μέλος του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί και μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Πάφου.

Από το 2008 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Paphia Aphrodite Transport LTD.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας