Υποψήφιος με το ΕΛΑΜ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους

Την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέα Θεμιστοκλέους στην Επαρχία Λεμεσού ανακοίνωσε το ΕΛΑΜ. 

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, αποδέχθηκε την πρόταση, με το ΕΛΑΜ να εκφράζει σε ανακοίνωση του την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη. «Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που σήμερα ανακοινώνουμε τη θετική απάντηση του πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Ανδρέα Θεμιστοκλέους στην πρότασή μας για να συμπεριληφθεί ως αριστίνδην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού κατά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές».

«Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι ένας έμπειρος, δοκιμασμένος, έντιμος και ικανός πολιτικός, με συγκροτημένο, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και με πολιτικούς προσανατολισμούς ταυτόσημους με τους δικούς μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Σε πολλά ζητήματα, που είναι ασύμμετρες απειλές εναντίον της φυσικής, εθνικής επιβίωσης του Ελληνισμού της Κύπρου, εναντίον του τόπου και του τρόπου της ζωής μας, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και κυρίως κοινές αγωνίες».

Μάλιστα, τονίζεται πως μεταξύ του ΕΛΑΜ και του Ανδρέα Θεμιστοκλέους υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων «και αταλάντευη η αποφασιστικότητα», για ρήξη και σύγκρουση με όσους, που μέρα με τη μέρα οδηγούν ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας στη φτώχια, τους βυθίζουν στη μιζέρια, την απελπισία και την κοινωνική και πολιτική περιθωριοποίηση.

«Θεμέλιο της συνεργασίας μας στις επικείμενες εκλογές είναι η πραγματική δικαιοσύνη, είναι η προστασία, η επιβίωση και η προκοπή των πολλών, που δεν έχουν και δεν αντέχουν. Η συμπόρευση του Ανδρέα Θεμιστοκλέους με το ΕΛΑΜ είναι για εμάς τιμή. Η Παράταξη μας συνεχίζει και δυναμώνει τον Αγώνα για να πάρει ο Λαός μας πίσω την αξιοπρέπεια του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μεγάλο μας τσίρκο...

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα