Πέμπτη 29 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντούν στον Νικόλα Συνεργασία και ΔΗΠΑ-«Η περίπτωση του χρήζει επιστημονικής μελέτης»

  22/01/2021 12:45
Απαντούν στον Νικόλα Συνεργασία και ΔΗΠΑ-«Η περίπτωση του χρήζει επιστημονικής μελέτης»

Απαντούν στον Νικόλα Συνεργασία και ΔΗΠΑ-«Η περίπτωση του χρήζει επιστημονικής μελέτης»

  22/01/2021 12:45

Έντονο απόηχο και έριδες μεταξύ του ΔΗΚΟ από τη μια και της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων και της Δημοκρατικής Παράταξης από την άλλη, προκάλεσε η χθεσινή ομιλία του Νικόλα Παπαδόπουλου στη Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα δύο κόμματα δεν άφησαν αναπάντητα τα πυρά του προέδρου του ΔΗΚΟ, με τη Συνεργασία να σημειώνει πως η περίπτωση του χρήζει επιστημονικής μελέτης και τη ΔΗΠΑ να στέλνει το μήνυμα πως η ώρα της κρίσης από τον λαό ζυγώνει, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

«Ο Ν. Παπαδόπουλος ξανακτυπάει. Βάφτισε όσους ψήφισαν υπέρ του Προϋπολογισμού,  δεκανίκια της Κυβέρνησης και παραρτήματα της διαπλοκής», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωση της η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Και τονίζει: «Η περίπτωση του Ν. Παπαδόπουλου, πάντως χρήζει επιστημονικής μελέτης. Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, Αλληλεγγύη, ΕΛΑΜ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών  ψήφισαν τον Προϋπολογισμό και του φταίει…, η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων». «Υπομονή Ν. Παπαδόπουλε. Ο Μάιος πλησιάζει», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα παραμύθια στον λαό, τα καθαρά χέρια του ΔΗΚΟ και η αναφορά Λιλλήκα που εξόργισε τον Βέργα

Χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, εξέφρασε την άποψη ότι από κάποιους έπεσαν οι μάσκες και ανέφερε πως μόλις η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ χρειάστηκε το ΕΛΑΜ έτρεξαν να την στηρίξουν, είπε ότι οι της ΔΗΠΑ παρουσιάζονται ως οι δήθεν «γνήσιοι εκφραστές» του κέντρου, αλλά «το μόνο γνήσιο πάνω τους είναι η κολακεία της εξουσίας» και εξέφρασε την άποψη ότι ήταν επόμενο οι βουλευτές που υπακούουν στον  Μάριο Καρογιάν «να συμπαραταχθούν με το διαπλεκόμενο κατεστημένο».

Πάντως η Δημοκρατική Παράταξη, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού, σημειώνοντας, πως με τη ψήφιση «τελείωσε και το θέατρο λαϊκισμού και των συνθημάτων από ορισμένες πολιτικές δυνάμεις», αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει.

Και προσθέτει: «Εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων και υπεύθυνων θέσεων, επενδύουν στον φόβο, τη λάσπη και την απαισιοδοξία. Εκείνες τις δυνάμεις που δεν διστάζουν να σπρώξουν το κράτος και ολόκληρο τον λαό ακόμα και στη χρεωκοπία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα γινάτια και τις φιλοδοξίες τους».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωση σημειώνει πως μετά τη ψήφιση, ακολουθεί η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας και της κρίσης για όλους.

«Είναι αυτή η κρίση», καταλήγει η ΔΗΠΑ, «που θα διαχωρίσει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε αυτές που με ευθύνη αγωνίζονται για να χαράξουν μια βαθιά διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο χθες και το αύριο, στο παλιό και το νέο, ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις των καιρών και σε αυτές που με ανευθυνότητα, τυφλό φανατισμό και εγωπαθείς συμπεριφορές υποτάσσουν τα πάντα στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τις κομματικές τους σκοπιμότητες, σε βάρος του κοινού γενικού συμφέροντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παπαδόπουλος: Ψήφος υπέρ του προϋπολογισμού συνιστά επιβράβευση της διαπλοκής και της διαφθοράς

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας