Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τορναρίτης: Η καταψήφιση του προϋπολογισμού αποτελεί τιμωρία της κοινωνίας

  19/01/2021 12:14
Τορναρίτης: Η καταψήφιση του προϋπολογισμού αποτελεί τιμωρία της κοινωνίας

Τορναρίτης: Η καταψήφιση του προϋπολογισμού αποτελεί τιμωρία της κοινωνίας

  19/01/2021 12:14

Θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γιατί η κοινωνία και το κράτος χρειάζονται τον προϋπολογισμό, δήλωσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, σημειώνοντας πως η καταψήφιση του δεν είναι τιμωρία της Κυβέρνησης αλλά των πολιτών.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Τορναρίτης ανέφερε αρχικά πως ο προϋπολογισμός που θα τεθεί στη Βουλή την Πέμπτη είναι ο μεγαλύτερος κοινωνικά προϋπολογισμός που έχει τεθεί μπροστά στη Βουλή από την ίδρυση της Δημοκρατίας. Μαζί με τα γενναία και απαραίτητα κονδύλια για τη θωράκιση της υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως είπε, σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται και τα νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Πρόσθεσε πως ο προϋπολογισμός κάνει πράξη το τρίπτυχο, πολίτες, υγεία και κοινωνία, σημειώνοντας πως σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία, χρήσιμοι για την πατρίδα είμαστε όταν συνδράμουμε θετικά στο να ξεπεράσει η χώρα αυτή την παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση.

Εξέφρασε την εκτίμηση του στους βουλευτές που θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, και επανέλαβε πως είναι αδήριτη ανάγκη η ψήφιση του.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, προσθέτοντας πως θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως δεν τιμωρούν την Κυβέρνηση ή τον ΔΗΣΥ με την καταψήφιση, αλλά τιμωρούν τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις, τους νοσηλευτές, τους ηλικιωμένους, τη νέα γενιά και την πατρίδα. «Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα βρισκόμαστε», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας