Κυριακή 27 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

LIVE: Βάζει Χ στο Νικόλα, προσβλέπει σε deal με ΕΔΕΚ-Συμμαχία ο Αναστασιάδης

  18/12/2020 10:16
LIVE: Βάζει Χ στο Νικόλα, προσβλέπει σε deal με ΕΔΕΚ-Συμμαχία ο Αναστασιάδης

LIVE: Βάζει Χ στο Νικόλα, προσβλέπει σε deal με ΕΔΕΚ-Συμμαχία ο Αναστασιάδης

  18/12/2020 10:16

Σήκωσαν όλοι μανίκια και πλέον τρέχουν για να διορθώσουν τη χθεσινή αρνητική απόφαση της Βουλής για καταψήφιση του προϋπολογισμού, με στόχο όσο το δυνατό συντομότερα να εκτονωθεί η κρίση που προκλήθηκε και να διασφαλιστεί ότι το κράτος θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τον Ιανουάριο. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναλαμβάνει πλέον να λύσει ο ίδιος τον Γόρδιο Δεσμό και προς αυτή την κατεύθυνση εγκαινιάζει σήμερα ένα κύκλο επαφών με εκείνες τις πολίτικες δυνάμεις με τις οποίες μπορεί να διεξαχθεί διάλογος για βελτιώσεις στις πρόνοιες του κρατικού προϋπολογισμού. Με όλα δηλαδή τα κόμματα που βρίσκονται στη Βουλή, πλην του ΔΗΚΟ το οποίο ακόμα και σήμερα επιμένει στην παράδοση των φακέλων των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή. 

Ανάλογες πρωτοβουλίες με αυτή του Προέδρου αναλαμβάνει και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ. Ο Άντρος Κυπριανού, εξάλλου, εμφανίζεται έτοιμος να ακούσει όσα έχει να του πει ο κ. Νεοφύτου και ακολούθως να ζητήσει την άποψη των συλλογικών οργάνων του κόμματός του. 

Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεγάλης προσπάθειας με στόχο την έξοδο από το αδιέξοδο και θα δώσει το στίγμα των προθέσεων κομμάτων και κυβέρνησης ενόψει της κατάθεσης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή, την ώρα που το Υπουργείο Οικονομικών με τα υπόλοιπα Υπουργεία, βρίσκονται σε συναγερμό, ώστε να αξιολογήσουν και να θέσουν τις προτεραιότητες τους για τον Ιανουάριο. 

Δείτε όλες τις εξελίξεις στον REPORTER

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας