Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το πείσμα του Νικόλα, τα γελοία επιχειρήματα και το πράσινο στη διαφθορά

  04/12/2020 16:14
Το πείσμα του Νικόλα, τα γελοία επιχειρήματα και το πράσινο στη διαφθορά

Το πείσμα του Νικόλα, τα γελοία επιχειρήματα και το πράσινο στη διαφθορά

  04/12/2020 16:14
Επίθεση κατά μέτωπο στον Νικόλα Παπαδόπουλο, εξαπολύει ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά την απόφαση του κόμματος να καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 εάν η Κυβέρνηση δεν δώσει στον Γενικό Ελεγκτή τους φακέλους των πολιτογραφήσεων που ζητά. 

 «Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, πριν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, ας κοιτάξει στα μάτια τους επαγγελματίες της υγείας που πολεμούν για εμάς. Τους ασθενείς που παλεύουν για τις ζωές τους. Τους δασκάλους που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες. Τους συνταξιούχους που περιμένουν τα χρήματα του μήνα», κάλεσε τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.
 
Για το προσωπικό του πείσμα απειλεί να καταστρέψει, εν μέσω πανδημίας, την οικονομία της χώρας, υπέδειξε ο κ. Δημητρίου και κατέληξε σημειώνοντας πως, «το επιχείρημα ότι επειδή θα καταψηφίσει θα καταστεί «αδιάφθορος» είναι για γέλια».
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα, το ΔΗΚΟ απάντησε στην Πινδάρου, σημειώνοντας πως «εάν πραγματικά ο ΔΗΣΥ αγωνιούσε για τις συντάξεις, τις παροχές και τους μισθούς του κόσμου, δεν θα επέμεινε στη συγκάλυψη της διαπλοκής και της διαφθοράς».

«Δυστυχώς», συνεχίζει, «αυτό που γνωρίζει η κοινωνία, είναι ότι για την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ τα δικά της διαπλεκόμενα συμφέροντα μπαίνουν πάνω από τα συμφέροντα του κόσμου. Γι’ αυτό και η κοινωνία ζητά κάθαρση».

«Εφόσον η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ αρνείται τον έλεγχο, το ΔΗΚΟ δεν θα δώσει το πράσινο φως στη συγκάλυψη της διαφθοράς. Δική της είναι η απόφαση, δική της και η ευθύνη», καταλήγει το ΔΗΚΟ.
 
Δεν άργησε να επανέλθει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ο οποίος με νέα ανακοίνωσή του, υποδεικνύει πως «το ΔΗΚΟ το βιολί του. Η άλλοτε «υπεύθυνη» δύναμη του τόπου, αποκαλύπτεται τώρα με την ανεύθυνη στάση του».
 
Προσθέτοντας, το Κυβερνών κόμμα υποστηρίζει πως «στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία, εμμένει στους εκβιασμούς του, αδιαφορώντας για την κοινωνική αναταραχή που θα προκαλέσει. Το επιχείρημα μάλιστα πως αυτοαποκαλούνται "αδιάφθοροι" και Δον Κιχώτες της κάθαρσης, αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας».
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας