Δευτέρα 18 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στοιχεία από τον Νουρή για 18 πολιτογραφήσεις ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής

  03/12/2020 16:14
Στοιχεία από τον Νουρή για 18 πολιτογραφήσεις ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής

Στοιχεία από τον Νουρή για 18 πολιτογραφήσεις ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής

  03/12/2020 16:14
Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών απέστειλε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου, με την  οποία τον καλεί μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου του 2020 να καταθέσει στην Επιτροπή τα στοιχεία, που του έχουν ζητηθεί, σε σχέση με τις 18 πολιτογραφήσεις μετόχων και διοικητικών στελεχών του Καζίνο.

Αυτό δήλωσε σήμερα η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Επιτροπής, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία προήδρευσε σήμερα της συνεδρία.

Όπως σημείωσε έχει δοθεί στον Υπουργό Εσωτερικών διορία μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, αφού στις 11 του ίδιου μήνα αποφασίστηκε όπως η συζήτηση προχωρήσει σε σχέση με το θέμα, στη βάση της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις της, μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, η κ. Χαραλαμπίδου είπε πως «με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου έστειλα σήμερα ως Προεδρεύουσα της Επιτροπής επιστολή στον ΥΠΕΣ, με την  οποία τον καλούμε μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου να καταθέσει στην Επιτροπή τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί, σε σχέση με τις 18 πολιτογραφήσεις».

Υπενθύμισε ότι σε προηγούμενη συνεδρία ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΣ δεν ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις.

«Ως εκ τούτου κρίναμε αναγκαίο να φύγει σήμερα επιστολή. Του δώσαμε διορία μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου και αυτό δεν έχει γίνει τυχαία, γιατί σκοπεύουμε την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου και αυτή είναι η εισήγηση της Επιτροπής, να προχωρήσει η συζήτηση σε σχέση με το θέμα των 18 πολιτογραφήσεων στη βάση της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας», είπε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας