Παρασκευή 15 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επιτέθηκε στη Γαλλία ο Ερντογάν-«Δεν θα καταφέρουν να γονατίσουν την Τουρκία»

  30/11/2020 20:58
Επιτέθηκε στη Γαλλία ο Ερντογάν-«Δεν θα καταφέρουν να γονατίσουν την Τουρκία»

Επιτέθηκε στη Γαλλία ο Ερντογάν-«Δεν θα καταφέρουν να γονατίσουν την Τουρκία»

  30/11/2020 20:58
Επιτίθενται στις έρευνές μας στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, αλλά ό,τι και να κάνουν δεν θα πετύχουν, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ενώ επιτέθηκε και στη Γαλλία λέγοντας ότι την ώρα που το Παρίσι καίγεται, τα γαλλικά μέσα μεταδίδουν ειδήσεις που αυξάνουν την ένταση με Τουρκία. “Αυτή είναι η Γαλλία, μην περιμένετε κάτι άλλο”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος. 

Σε διάγγελμά του έπειτα από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “όσοι κατηγορούν τη χώρα μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία, παίζουν τους 3 πιθήκους μπροστά στις σοβαρές σκηνές στη Γαλλία”. “Ενώ το Παρίσι καίγεται, τα γαλλικά μέσα, μεταδίδουν αυτά αυξάνουν τις αντ-ιτουρκικές ειδήσεις”, υποστήριξε. Πρόσθεσε ότι, “δεν περιμένουμε άλλη στάση από τη χώρα που ανακρίνει για ώρες αυτούς που επικρίνουν τις γελοιογραφίες για τον Προφήτη μας. Αυτή είναι η Γαλλία, μην περιμένετε τίποτε άλλο. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά τις ανησυχίες μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες στη Γαλλία”. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “αυτοί που δεν θα καταφέρουν να γονατίσουν την Τουρκία στοχεύουν τις θεμελιώδεις αξίες μας”. “Επιτίθενται στην κυβέρνησή μας, στον στρατό μας, στη θρησκεία μας, στην αμυντική μας βιομηχανία, τις επενδύσεις μας, στις έρευνές μας στην Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα. Κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν τη χώρα μας να επιτύχει τους στόχους τους. Αλλά δεν θα πετύχουν. Ό,τι και να κάνουν δεν θα είναι σε θέση να πετύχουν”. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη πως γνωρίζουν “πολύ καλά τους λόγους για τις παγίδες, τις αδίστακτες και αδίστακτες συμπεριφορές που εμφανίζονται στο εξωτερικό”. “Ως χώρα και έθνος, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά”, ανέφερε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας