Έτοιμα τα τραπέζια για το πικ νικ του Ερντογάν-«Σε συναγερμό» το ψευδοκράτος

Τοποθέτησαν τα τραπέζια, έβαλαν πινακίδες, φύτεψαν ένα σωρό φυτά και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα. 
 
Οι εργασίες, όπως παρουσιάζεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν συνεχίζονται και σύμφωνα με τους εργολάβους του έργου, όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Φορτηγά, μπουλντόζες και εκσκαφείς προετοιμάζουν την οδό Ήρας στην περίκλειστη πόλη της κατεχόμενης Αμμοχώστου με πυρετώδεις ρυθμούς, 2 ημέρες πριν την παράνομη και προκλητική επίσκεψη Ταγίπ Ερντογάν  και το πολυδιαφημιζόμενο πικ νικ, 
Συνεργεία του «Δήμου Αμμοχώστου», με την ενίσχυση απο άλλους «δήμους» ,προχωρούν σε ασφαλτοδρομήσεις, καθαρισμούς και φύτευση δέντρων και λουλουδιών που φτάνουν καθημερινά από την Τουρκία. Στην περιοχή κατασκευάστηκε ποδηλατόδρομος, ενώ τοποθετήθηκαν οδικός φωτισμός και κάμερες ασφαλείας. Τα μέτρα παρακολουθούν μέλη της ψεδυοαστυνομίας τα οποία επιβαίνουν σε ηλεκτρικά σκούτερ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλείνουν για μια μέρα την Τύμπου για την πτήση του Ερντογάν-Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Βαρώσι
 
Το θέμα καλύπτεται εκτενώς και από τον τουρκοκυπριακό Τύπο σήμερα. Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Ο Ερντογάν θα τύχει υποδοχής με διαμαρτυρία» γράφει ότι η κίνηση «Ανεξάρτητος δρόμος» διοργανώνει το μεσημέρι της Κυριακής εκδήλωση διαμαρτυρίας – πορεία στη Λευκωσία για την άφιξη του Τούρκου Προέδρου και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην κοινή δήλωση των 62 οργανώσεων και φορέων τ/κ και ε/κ για το Βαρώσι. Αλλού γράφει ότι συνεχίζονται οι εργασίες στην περιφραγμένη πόλη για την επίσκεψη Ερντογάν την Κυριακή.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Ερντογάν άκουσε αυτές τις φωνές» δημοσιεύει φωτογραφία από παραλιακό μέτωπο του Βαρωσίου και αναφέρεται στην κοινή δήλωση των 62 ε/κ και τ/κ οργανώσεων και φορέων για το επικείμενο πικ νικ του Τούρκου Προέδρου στην περιφραγμένη πόλη. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Ερσίν Τατάρ είπε στην Ελίζαμπεθ Σπέχαρ για μια διάσκεψη για λύση δύο κρατών. 
 
Η «Χαλκίν Σεσί»  γράφει για «συναγερμό λόγω Ερντογάν» και αναφέρεται στις ετοιμασίες στο Βαρώσι για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου την Κυριακή. 
 
Η «Κίπρις» αναφέρει ότι αλλάζει το πρόσωπο των Βαρωσίων και αναφέρεται στις εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού του χώρου, τον οποίο θα επισκεφθεί την Κυριακή ο Ερντογάν. 

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»