Στην αντεπίθεση και δριμύ κατηγορώ κατά Νικόλα από «Συνεργασία»

Στην αντεπίθεση σε σχέση με όσα ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε σε χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Χαραυγή», πέρασε σήμερα η «Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων», εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ κατά του προέδρου του ΔΗΚΟ.
 
Σε ανακοίνωσή της, η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων κάνει λόγο για πολιτική απομόνωση, μοναξιά και αναξιοπιστία στην οποία, όπως υποστηρίζει, έχει περιέλθει το ΔΗΚΟ, κατηγορώντας ταυτόχρονα την ηγετική ομάδα του κόμματος για μεθοδεύσεις και εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών και φιλοδοξιών.
 
Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση:
 
«Σε συνέντευξη του στην εφημ. Χαραυγή ημερ. 1/11/20, για ακόμα μια φορά ο Νικόλας Παπαδόπουλος καταφέρεται με απαξιωτικό τρόπο και χαρακτηρισμούς στα στελέχη που αποχώρησαν. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος όπως και σε πολλά άλλα, ξεχνά εύκολα τις δικές του εκφράσεις περί ‘’χαμηλών εθνικών αντιστάσεων’’ και ‘’ΔΗΣΑΚΕΛ’’, εξ ου και τώρα στα πλαίσια των νέων πολιτικών του μεταλλάξεων αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην εφημ. Χαραυγή.
 
Εξακολουθεί, τόσο αυτός όσο και η μικρή του ομάδα των 4-5 ατόμων που διοικούν το ΔΗΚΟ να μην απαντούν βεβαίως στην αποδόμηση των συλλογικών οργάνων του κόμματος, όπως του αναφέραμε στις 28/07/20 με την αποχώρηση μας, στην αλλαγή των πολιτικών αλά καρτ, μεθοδεύοντας και εξυπηρετώντας προσωπικές του/τους πολιτικές και φιλοδοξίες, που πόρρω απέχουν από τις πολιτικές που πρεσβεύει το μετριοπαθές κέντρο.
 
Ούτε αναφέρεται φυσικά στην πολιτική απομόνωση, στη μοναξιά και εν τέλει στην αναξιοπιστία στην οποία έχουν περιέλθει και είναι κατανοητό από όλους. Κανένα ίχνος σεβασμού στις εκατοντάδες ΔΗΚΟικους που, είτε αποστασιοποιήθηκαν είτε έκαναν άλλες επιλογές πέραν της ‘’Συνεργασίας’’, για αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά και αλαζονεία.
 
Θα συμφωνήσουμε σε ένα μόνο πράγμα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, αν πραγματικά εννοεί αυτό που δήλωσε, ότι δηλαδή αγνοεί εμάς για να επικεντρωθεί στην κάθαρση, καλά κάνει να κοιταχτεί πρώτα στον καθρέφτη αρχίζοντας από τον ίδιο του τον εαυτό και παράλληλα να στηρίξει τις προτάσεις Νόμου που κατέθεσε η «Συνεργασία» για: Την οριζόντια ψηφοφορία, το ασυμβίβαστο των βουλευτών και των περιορισμών των θητειών των βουλευτών και άλλων πολιτειακών αξιωματούχων.
 
Ιδού η Ρόδος Νικόλα Παπαδόπουλε…»

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη