Δευτέρα 30 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο ΥΠΑΜ-Το μήνυμα του στους πολίτες

  27/10/2020 18:28
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο ΥΠΑΜ-Το μήνυμα του στους πολίτες

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο ΥΠΑΜ-Το μήνυμα του στους πολίτες

  27/10/2020 18:28
Αρνητικό είναι το τεστ κορωνοϊού του Υπουργού Άμυνας Χαράλαμπου Πετρίδη, ο οποίος τέθηκε σε αυτοπεριορισμό, μετά από επαφή που είχε με θετικό κρούσμα, την περασμένη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός στο κορωνοϊό στενός συνεργάτης του Καρούσου-«Το νιώθω στο στήθος μου… παντου»

Σε ανάρτησή του, ο κ. Πετρίδης, ανέφερε ότι «η σημερινή εξέταση έδειξε ότι είμαι αρνητικός στον SARS-CoV-2. Παρόλο που εξετάζομαι αρκετά συχνά, σήμερα έμεινα σπίτι. Ήμουν στην αλυσίδα επαφών του Υπουργού Μεταφορών, του οποίου συνεργάτης βρέθηκε θετικός. Περαστικά Χρίστο».
 
Έστειλε παράλληλα το μήνυμα, «συνεχίζουμε λοιπόν με πολλή προσοχή και ασφάλεια. Μάσκες, αποστάσεις, υγιεινή χεριών και θα το ξεπεράσουμε».
 
Δείτε την ανάρτησή του:
 
Υπενθυμίζεται ότι αρνητικός στον κορωνοϊό είναι και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, ενώ σε αυτοπεριορισμό τέθηκε και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης
 
Οι Υπουργοί Μεταφορών και Άμυνας και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, την Παρασκευή ενώ συμμετείχαν σε συνάντηση στη Λάρνακα στο ΚΣΕΔ.
 
Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν και αρκετά άτομα στη Λάρνακα (στο ΚΣΕΔ) με τα οποία ήρθαν σε επαφή οι δύο Υπουργοί και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας