Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Τατάρ έκανε φιέστα και ο Οκτάι στα Βαρώσια

  24/10/2020 13:59
ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Τατάρ έκανε φιέστα και ο Οκτάι στα Βαρώσια

ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Τατάρ έκανε φιέστα και ο Οκτάι στα Βαρώσια

  24/10/2020 13:59
Στην μέχρι πρότινος περίκλειστη πόλη των Βαρωσιών, την οποία άνοιξαν οι Τούρκοι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, περπάτησε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, ο οποίος πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα.
 
Ο Οκτάι, συνομίλησε με Τούρκους και Τουρκοκύπριους που βρέθηκαν στο χώρο, ενώ ανέφερε ότι η διατήρηση της περιοχής ως κλειστής μέχρι σήμερα, ήταν ένα σημάδι καλής.
 
«Διατηρώντας αυτή την περιοχή κλειστή κλέβουμε από το μέλλον των παιδιών μας».
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Τουρκία και το ψευδοκράτος κράτησαν τα Βαρώσια κλειστά με την ελπίδα λύσης, αλλά η πόλη έγινε πατρίδα των ποντικιών.
Πρόσθεσε ότι τώρα θα μετατραπεί σε ένα μέρος όπου όλοι θα βγάζουν το ψωμί τους και θα βρίσκουν μια δουλειά και όπου τα παιδιά και οι νέοι του ψευδοκράτους θα έχουν μέλλον.
 
«Ας γίνει η εγγύηση της ειρήνης», είπε.
 
Ανέφερε ακόμα ότι η Τουρκία υποστηρίζει πλήρως την απόφαση του καθεστώτος των κατεχομένων με σεβασμό στα περιουσιακά δικαιώματα όλων. Πρόσθεσε ότι όλοι μπορούν να βρουν το μέλλον τους εδώ.
 
Υποστήριξε επίσης ότι είναι ήδη έδαφος του ψευδοκράτους το οποίο έκλεισε με απόφαση του καθεστώτος. Τώρα είπε ανοίγει για τα παιδιά, τους νέους, τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα από αυτό και προσπαθούν να  φέρουν πίσω την οικονομική δραστηριότητα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας