Επιμένει το ΑΚΕΛ για παραίτηση της Κυβέρνησης-«Είναι περιορισμένης πολιτικής ευθύνης»

«Η κυβέρνηση του «άμωμου και αμόλυντου» κ. Αναστασιάδη όχι μόνο έστησε τη βιομηχανία πώλησης χρυσών διαβατηρίων, όχι μόνο απέκρυπτε από τον λαό τις απανωτές προειδοποιήσεις της ΕΕ για το πρόγραμμα, αλλά δεν λάμβανε κανένα μέτρο. Αυτό επισήμανε και χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, δίνοντας νέα τροφή στην πολυήμερη αντιπαράθεση.
 
Πώς να λάβει όμως μέτρα η κυβέρνηση! Αφού, κατά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η Κύπρος έχει Πρόγραμμα διαβατηρίων με τα αυστηρότερα κριτήρια απ’ όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ. Αυτά δήλωνε ο κ. Αναστασιάδης, όταν η Κομισιόν μάς κατακεραύνωνε για τα «χρυσά» διαβατήρια, σχολίασε.
 
«Η χθεσινή συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και οι αποκαλύψεις του Επιτρόπου Δικαιοσύνης φανέρωσαν το μέγεθος του εξευτελισμού της χώρας μας. Φανέρωσαν όλα τα ψέματα που επιστράτευσε ο κ. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του για να συνεχίζεται το πλιάτσικο «χρυσών» διαβατηρίων», είπε ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.
 
«Αν η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ είχε πολιτική ευθιξία θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για το σκάνδαλο που εξυφάνθηκε με δικές της αποφάσεις και ενέργειες. Αν η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ είχε πολιτική ευθιξία θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, για τον εξευτελισμό που υφίσταται η χώρα μας διεθνώς. Δεν μας έχει συνηθίσει, όμως σε τέτοια ευαισθησία η κυβέρνηση. Γι’ αυτό που μας έχει συνηθίσει, είναι για την πολιτική της αναλγησία. Έχει πείσει η κυβέρνηση ότι είναι περιορισμένης πολιτικής ευθύνης», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Δεν υπήρξαν ενστάσεις για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές-Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο
Oικολόγοι για τις δύο πυρκαγιές-«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»
Επαναδιεκδικεί τον δήμο Στροβόλου ο Παπαχαραλάμπους-«Τα τελευταία χρόνια βάλαμε γερά θεμέλια»
Δηλώνει έτοιμος να εργαστεί σκληρά για την εξέλιξη του δήμου Στροβόλου ο Σταυρινίδης
Βλέπει Πρόεδρο και κυβερνητικούς αξιωματούχους ο Λευτέρης Χριστοφόρου
Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Η Τουρκία δεν θα παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων διεύρυνση