Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Ζήτησε διευκρινίσεις για τη μάσκα στη Βουλή ο Νικόλας-Έντονος ο Αδάμου

  23/10/2020 14:26
ΒΙΝΤΕΟ: Ζήτησε διευκρινίσεις για τη μάσκα στη Βουλή ο Νικόλας-Έντονος ο Αδάμου

ΒΙΝΤΕΟ: Ζήτησε διευκρινίσεις για τη μάσκα στη Βουλή ο Νικόλας-Έντονος ο Αδάμου

  23/10/2020 14:26
Ερώτηση στον νέο Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου, απηύθυνε μετά το πέρας της Ολομέλειας της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με την πρόταση Περδίκη-Θεολόγου για αυτοδιάλυση του Σώματος, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, αναφορικά με την ανάγκη χρήσης της μάσκας από τους Βουλευτές. 
 
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Αδάμου, αφού όπως είπε, υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά την κατανόηση του τι λέει ο καθένας, όταν φορά τη μάσκα. 
 
«Μήπως θα πρέπει να διευκρινιστεί και το ζήτημα της μάσκας σε ότι αφορά την συζήτηση στην Ολομέλεια; Αν τηρούνται οι αποστάσεις, υπάρχει υποχρέωση να φοράμε τη μάσκα ενώ μιλούμε; Διότι υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά την κατανόηση του τι λέει ο καθένας μας». 
 
Ο νέος πρόεδρος της Βουλής ήταν απόλυτος στην απάντηση του, υποδεικνύοντας στον κ. Παπαδόπουλο ότι με βάση τους κανονισμούς, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Παράλληλα εξέπεμψε SOS για τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εξάπλωση της πανδημίας, σημειώνοντας πως είμαστε στα πρόθυρα ανεξέλεγκτης διάδοσης. 
 
«Αυτή τη στιγμή και με βάση τους κανονισμούς που έχουν ανακοινωθεί είμαστε υποχρεωμένοι σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους εκτός ορισμένων εξαιρέσεων να φοράμε τη μάσκα. Δεν ήθελαν να σπείρω τον πανικό στην εισαγωγική μου ομιλία το πρωί, αλλά είμαστε στα πρόθυρα ανεξέλεγκτης διάδοσης. Ξέρετε τι πάει να πει αυτό. Πάει να πει ότι έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα», απάντησε ο Αδάμος Αδάμου. 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας