ΒΙΝΤΕΟ: Ζήτησε διευκρινίσεις για τη μάσκα στη Βουλή ο Νικόλας-Έντονος ο Αδάμου

Ερώτηση στον νέο Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου, απηύθυνε μετά το πέρας της Ολομέλειας της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με την πρόταση Περδίκη-Θεολόγου για αυτοδιάλυση του Σώματος, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, αναφορικά με την ανάγκη χρήσης της μάσκας από τους Βουλευτές. 
 
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Αδάμου, αφού όπως είπε, υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά την κατανόηση του τι λέει ο καθένας, όταν φορά τη μάσκα. 
 
«Μήπως θα πρέπει να διευκρινιστεί και το ζήτημα της μάσκας σε ότι αφορά την συζήτηση στην Ολομέλεια; Αν τηρούνται οι αποστάσεις, υπάρχει υποχρέωση να φοράμε τη μάσκα ενώ μιλούμε; Διότι υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά την κατανόηση του τι λέει ο καθένας μας». 
 
Ο νέος πρόεδρος της Βουλής ήταν απόλυτος στην απάντηση του, υποδεικνύοντας στον κ. Παπαδόπουλο ότι με βάση τους κανονισμούς, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Παράλληλα εξέπεμψε SOS για τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εξάπλωση της πανδημίας, σημειώνοντας πως είμαστε στα πρόθυρα ανεξέλεγκτης διάδοσης. 
 
«Αυτή τη στιγμή και με βάση τους κανονισμούς που έχουν ανακοινωθεί είμαστε υποχρεωμένοι σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους εκτός ορισμένων εξαιρέσεων να φοράμε τη μάσκα. Δεν ήθελαν να σπείρω τον πανικό στην εισαγωγική μου ομιλία το πρωί, αλλά είμαστε στα πρόθυρα ανεξέλεγκτης διάδοσης. Ξέρετε τι πάει να πει αυτό. Πάει να πει ότι έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα», απάντησε ο Αδάμος Αδάμου. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Όχι» στην αυτοδιάλυση της Βουλής-Mea culpa του Αβέρωφ, συγνώμη από Άντρο
 
 

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα