Τρίτη 1 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση Προέδρου στις φήμες για τον γαμπρό του-«Εάν βρεθώ μπλεγμένος θα παραιτηθώ»

  21/10/2020 00:06
Η απάντηση Προέδρου στις φήμες για τον γαμπρό του-«Εάν βρεθώ μπλεγμένος θα παραιτηθώ»

Η απάντηση Προέδρου στις φήμες για τον γαμπρό του-«Εάν βρεθώ μπλεγμένος θα παραιτηθώ»

  21/10/2020 00:06
Στις φήμες περί αποκάλυψης εμπλοκής του γαμπρού του στα χρυσά διαβατήρια, σε νέα βίντεο του Al Jazeera, απάντησε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, διαμηνύοντας πως εάν βρεθεί μπλεγμένος ή αποδειχθεί η οποιαδήποτε εμπλοκή του, θα αναλάβει τις ευθύνες του.
 
Σε συνέντευξη του ο Νίκος Αναστασιάδης στο Σίγμα και στο Γιάννη Καρεκλά, και ερωτηθείς εάν για την εμπλοκή του γαμπρού του, ο Πρόεδρος διέψευσε τις φήμες, λέγοντας πως «η εταιρεία του γαμπρού μου που λέγεται, υπήρχε 10 χρόνια προτού γίνει γαμπρός μου. Και είναι ένα καταξιωμένο παιδί που ασχολείται κατά κύριο λόγο με οικιστικά ακίνητα. Έχουν ανεγείρει μόνο μια πολυόροφη οικοδομή που θα απευθύνετο σε επενδυτές. Το πρόγραμμα υπήρχε από το 2007. Το 2013 έγινε το πρόγραμμα για τον γαμπρό μου; Πριν παντρευτεί την κόρη μου εργαζόταν και ήταν επιτυχής στις εργασίες του. Δηλαδή, πλέον θα πούμε επειδή κάποιος είναι Πρόεδρος απαγορεύεται στους γαμπρούδες του να ασχολούνται με οτιδήποτε; Πρέπει να είναι άνεργοι;»

Σε σχέση με τις αναφορές για εμπλοκή του δικηγορικού του γραφείου στα διαβατήρια, ο Νίκος Αναστασιάδης τόνισε πως το 50% ανήκει στις κόρες του και το άλλο 50% ανήκει σε άλλους συνεταίρους, αποδίδοντας τους ψιθύρους σε μια προσπάθεια υπόσκαψης του Προέδρου της Δημοκρατίας και των μελών της οικογένειας του. Μάλιστα, ο Νίκος Αναστασιάδης χαρακτήρισε όλη αυτή την προσπάθεια «ψυχοφθόρα και ανέντιμη».  

Επίσης, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε πως δεν ανησυχεί σε περίπτωση που δοθούν στη δημοσιότητα και άλλα βίντεο από το Al Jazeera, τονίζοντας μάλιστα πως αν «ακολουθήσουν και βρεθεί ότι ο Πρόεδρος είναι μπλεγμένος, τότε θα αναλάβω τις ευθύνες μου. Της παραίτησης, ευθέως, δεν έχω να ανησυχήσω, γι’ αυτό μιλώ έτσι».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας