Τρίτη 1 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ε. Τατάρ: Μου θύμωσε ο Οζερσάι, αλλά θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο

  20/10/2020 18:42
Ε. Τατάρ: Μου θύμωσε ο Οζερσάι, αλλά θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο

Ε. Τατάρ: Μου θύμωσε ο Οζερσάι, αλλά θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο

  20/10/2020 18:42
Του θύμωσε ο Κουντρέτ Οζερσάι και δεν του απαντά τα τηλέφωνα, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ, προσθέτοντας ωστόσο ότι θα του ξανατηλεφωνήσει ο ίδιος.
 
Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή σήμερα, ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι τηλεφώνησε ο ίδιος του κ. Οζερσάι, ο οποίος δεν τον πήρε να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Αλλά ο Κουντρέτ Οζερσάι δεν απάντησε στο τηλεφώνημα. «Ο Οζερσάι μάλλον μας θύμωσε. Εγώ όμως θέλω να του μιλήσω σοβαρά για το κράτος (σσ: για την «κυβέρνηση» εννοεί). Θα τον πάρω ξανά». Πριν προχωρήσουν οι διεργασίες για τον σχηματισμό «κυβέρνησης», είπε, θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Κόμμα του Λαού.
 
Δεν υπάρχει, συνέχισε, πρόβλημα μεταξύ του κ. Οζερσάι και του ΚΕΕ. «Το πρόβλημά του ήταν για το θέμα του Βαρωσιού το ανέλαβε ο Ερσίν Τατάρ».
 
Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά μετά τον α’ γύρο των «προεδρικών εκλογών» ο Κουντρέτ Οζερσάι εμφανίστηκε σήμερα στη «βουλή», η οποία πραγματοποίησε μια σύντομη πρώτη συνεδρία για την έναρξη της νέας «βουλευτικής περιόδου. Ο κ. Οζερσάι, αναφέρουν τ/κ ΜΜΕ, κάθισε στη θέση του, παραδίπλα από τον Ερσίν Τατάρ, που επίσης ήταν στη «βουλή».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας