Τετάρτη 2 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τις «μεταγραφές» της από το ΔΗΚΟ παρουσίασε επίσημα η ΕΔΕΚ

  20/10/2020 10:40
Τις «μεταγραφές» της από το ΔΗΚΟ παρουσίασε επίσημα η ΕΔΕΚ

Τις «μεταγραφές» της από το ΔΗΚΟ παρουσίασε επίσημα η ΕΔΕΚ

  20/10/2020 10:40
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου και ο Αρχιτέκτονας και Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου Στέλιος Γεωργίου,  ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση της ΕΔΕΚ στη βάση της Πολιτικής Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται μαζί με την ΕΔΕΚ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος. 
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Γεωργίου είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, ενώ ο Γιώργος Γεωργίου εργαζόταν στο γραφείο Τύπου του κόμματος μέχρι πριν από λίγο καιρό.

 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ευχαρίστησε ολόψυχα τους φίλους και συναγωνιστές, όπως είπε, Γιώργο Γεωργίου και Στέλιο Γεωργίου, «για το γεγονός ότι ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της ΕΔΕΚ με βάση την Πολιτική Διακήρυξη που πρόσφατα η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε και δημοσιοποίησε, αποφάσισαν αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας, τόσο όσον αφορά το εθνικό μας θέμα, όσο και τα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, τα θέματα της κοινωνίας και κοινωνικής πολιτικής, αλλά πάνω από όλα τα θέματα της διαφάνειας και της καταπολέμησης της διαπλοκής, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με την ΕΔΕΚ και να συμπορευθούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτούς τους υψηλούς στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».
 
«Με εντιμότητα, με ήθος, με καθαρότητα, με εποικοδομητική συνέργεια αλλά πάντα Δίπλα στον Πολίτη, αλλά πάντα για την πατρίδα μας.  Ευχαριστώ και τους δύο για αυτή τους την συμβολή και την συνεισφορά», πρόσθεσε ο κ. Σιζόπουλος.
 
Ακολούθως ο Γιώργος Γεωργίου δήλωσε: «Πρόεδρε ευχαριστώ, προσυπογράφω, υιοθετώ, στηρίζω, και θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το περιεχόμενο της Διακήρυξης, η οποία αντανακλά την πατριωτική ιστορία της ΕΔΕΚ, το αγωνιστικό παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον». 
 
Ο Στέλιος Γεωργίου ανέφερε, από πλευράς του, μαζί με τις ευχαριστίες του, πως «είναι σημαντικό να συνταχθούμε με τις δυνάμεις εκείνες που αγωνίζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα έναντι των πολιτών. Συμμερίζομαι το όραμα της ΕΔΕΚ για κοινωνική δικαιοσύνη, υγιή ανάπτυξη και πολιτικές με ανθρωποκεντρικό όραμα. Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του κόμματος, με ειλικρινή πρόθεση να αγωνιστώ με όλες τις αξίες που μας κάνουν περήφανους ως Κύπριους».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας