Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σ. Ντεντκάς: Γελοίος ο Τατάρ-Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και στα κατεχόμενα

  06/10/2020 21:45
Σ. Ντεντκάς: Γελοίος ο Τατάρ-Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και στα κατεχόμενα

Σ. Ντεντκάς: Γελοίος ο Τατάρ-Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και στα κατεχόμενα

  06/10/2020 21:45

Ο Ερσίν Τατάρ έχει γίνει γελοίος, καθώς πίστεψε το ψέμα ότι «ανοίξαμε το Βαρώσι», ήταν η αντίδραση του ανεξάρτητου υποψηφίου «προέδρου», Σερντάρ Ντενκτάς σημειώνοντας ότι η ζωντανή μετάδοση της τελετής σε Πάναγρα και περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, παρά την απαγόρευση του «ανωτάτου εκλογικού συμβουλίου», βλάπτει το «δικαστικό σώμα» και τη δημοκρατία.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανάρτησή του ο κ. Ντενκτάς ανέφερε ότι με τη δήλωση για άνοιγμα μέρους του Βαρωσίου, ο Ερσίν Τατάρ αντί να φροντίσει για το συμφέρον του «λαού», έχει γίνει γελοίος στα μάτια του. Δεν είναι το ίδιο το άνοιγμα του Βαρωσίου στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου με τρόπο που να αρμόζει στις αποφάσεις του ΣΑ του ΟΗΕ, με το άνοιγμα ενός μέρους του παραλιακού μετώπου άρον άρον. Ωστόσο, πιστεύει ότι θα εκτιμηθεί στις «εκλογές» και θεωρεί ότι ένα τέτοιο ψέμα είναι κατάλληλο, πρόσθεσε.
 
Χαρακτήρισε δε ως ασέβεια προς το ψευδοκράτος το ότι οι ανακοινώσεις αυτές έγιναν στην Άγκυρα και όχι στη Λευκωσία, χωρίς να υπάρχει απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», χωρίς να έχει συζητηθεί το θέμα στη «βουλή».
 
Η ανάγκη τους για αυτό, είναι μια εκδήλωση απελπισίας και πανικού, ανάφερε στη δική του ανάρτηση για τε γεγονότα ο Οζντίλ Ναμί, τέως διαπραγματευτής των Τ/κ και «βουλευτής» του ΡΤΚ.  Το ότι μια μεγάλη χώρα όπως η Τουρκία, αφήνεται να εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο (σσ: την κατάσταση πανικού) είναι λυπηρό, δεν της αρμόζει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να χαμηλώσουν, να περιπέσουν οι σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους, στο επίπεδο ενός κόμματος, πρόσθεσε ο κ. Ναμί.
 
Μιλώντας στο τ/κ κανάλι Σιμ, ο Οζντίλ Ναμί πρόσθεσε ότι πρόκειται για ενέργειες χειραγώγησης και δεν είναι δύσκολο κάποιος να καταλάβει γιατί αυτό γίνεται πριν τις «εκλογές».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας