Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκλονισμένοι οι Αμμοχωστιανοί από την ανακοίνωση των Τούρκων

  06/10/2020 17:56
Συγκλονισμένοι οι Αμμοχωστιανοί από την ανακοίνωση των Τούρκων

Συγκλονισμένοι οι Αμμοχωστιανοί από την ανακοίνωση των Τούρκων

  06/10/2020 17:56
Τον συγκλονισμό τους εκφράζουν οι Αμμοχωστιανοί, στις πρώτες τους αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση για άνοιγμα της παραλίας της πόλης τους από τους Τούρκους την Πέμπτη.
 
Μιλώντας στον REPORTER, ο Δήμαρχος της κατεχόμενης πόλης Σίμος Ιωάννου, δήλωσε ότι αποφασίστηκε να συγκληθεί την Πέμπτη έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ περιμένουν να δουν τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί η Κυβέρνηση.
 
«Πρακτικά ως Δήμος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ζητάμε σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας», πρόσθεσε. «Όπως ενήργησαν οι Τούρκοι, το έκαναν να φαίνονται ότι δεν παραβιάζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας. Όμως αυτή η ενέργεια δεν υποβοηθά τις συνομιλίες», επεσήμανε.
 
«Δυστυχώς φαίνεται ότι οι μεγάλες δυνάμεις και η Ε.Ε. δεν έχουν δύναμη να επηρεάσουν τον Ερντογάν. Φαίνεται ότι τα συμφέροντα είναι μεγάλα», τόνισε ο κ. Ιωάννου.
 
Από πλευράς του, ο Παύλος Ιακώβου, εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η πόλη μας», εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκλονισμένος από τις εξελίξεις. «Νοιώθουμε πάρα πολύ απογοητευμένοι, δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας