Απαντά στα πυρά της αντιπολίτευσης ο Χάρης-«Το ΑΚΕΛ εκφράζει διχαστικό λόγο»

Η Κύπρος κάνει το παν για να συνεχίσει να είναι ένα κράτος σταθερότητας και ασφάλειας σε μια κατά τα άλλα ασταθή περιοχή, ήταν το μήνυμα του ΔΗΣΥ προς τους Πρέσβεις των κρατών της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής στους οποίους ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, παρέθεσε το πρωί πρόγευμα εργασίας για ενημέρωση αναφορικά με το Κυπριακό και το θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφοδρότατη επίθεση Άντρου σε Πρόεδρο-«Διευκολύνει την Τουρκία να ξεγλιστρά»

Σε δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι είχαν ένα πάρα πολύ χρήσιμο διάλογο ως ηγεσία του ΔΗΣΥ με τους Πρέσβεις των κρατών της Μέσης Ανατολής, κράτη, όπως είπε, "με τα οποία έχουμε στενή σχέση, κράτη με τα οποία επιθυμούμε να οικοδομήσουμε ένα πλέγμα συνεργασίας και συνεννόησης στην περιοχή μας".

"Η Κύπρος, όπως εξηγήσαμε, κάνει το παν να συνεχίσει να είναι ένα κράτος σταθερότητας και ασφάλειας σε μια κατά τα άλλα ασταθή περιοχή. Αυτό ήταν το μήνυμά μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε", είπε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει διχαστικό λόγο, είπε ο κ. Γεωργιάδης
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο εσωτερικό μέτωπο λέγοντας ότι παραμονές της 60ής επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε μια περίοδο όπου η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις και μια απαράδεκτη επιθετικότητα, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού "επέλεξε να εκφράσει ένα πολιτικό λόγο που πραγματικά είναι διχαστικός, είναι άγονος, είναι το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος μας αυτή την περίοδο".

Προφανώς, συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ "εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθεί εκλογικά το ΑΚΕΛ, αυτή είναι η έγνοια του".

"Ούτε αυτό όμως θα συμβεί. Οι συμπολίτες μας χρειάζονται σταθερότητα, πολιτικές αξιοπιστίας, πολιτικές συνέπειας και σοβαρότητας και πολύ φοβούμαι δεν είναι αυτή η πολιτική που εκφράζει η ηγεσία του ΑΚΕΛ", είπε. 

Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο "δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον δρόμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στις πολιτικές εκείνες που εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου μας χωρίς την άγονη αντιπαράθεση και τις αχρείαστες εντάσεις".
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Την προστασία δημοσιογράφων έθεσε στο Παγκόσμιο Φόρουμ ΟΟΣΑ η Χαραλαμπίδου
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Πρόεδρος: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Ανοιχτά και το Σάββατο τα Επαρχιακά Γραφεία για εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Η επίσκεψη Κουτσούμπα στην Κύπρο, οι διαφορές ΚΚΕ-ΑΚΕΛ και η δράση της Κουμμουνιστικής Πρωτοβουλίας
Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας ζητά ο «υπεξ»