Δείχνει Προεδρικό και Πινδάρου πίσω από τους «αποστάτες» του ΔΗΚΟ ο Νικόλας

Το Προεδρικό και το κυβερνών κόμμα, κατηγόρησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος ότι κρύβονται πίσω από την «αποστασία», όπως χαρακτηρίστηκε, των πέντε που χθες ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το Δημοκρατικό Κόμμα, πυροβολώντας την ηγεσία του.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πολίτη», ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, άφησε αιχμές, ότι πίσω από τους πέντε κρύβονται κάποιοι, οι οποίοι, όπως είπε, θέλουν να πλήξουν το κόμμα και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Ερωτηθείς για το ποιοι θεωρεί ότι κρύβονται πίσω από την αποχώρηση των πέντε, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, κατονόμασε το Προεδρικό Μέγαρο και τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επόμενη μέρα στο ΔΗΚΟ, το στίγμα πορείας των «πέντε» και η… ΔΗΠΑ
 
Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, ο Νικόλας Παπαδόπουλος σημείωσε, ότι οι ίδιοι βρίσκονται πίσω και από την ίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης του Μάριου Καρογιάν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για πράξη προδοσίας κάνει λόγο ο Νικόλας-«Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα τους απαντήσει»
 
Εξάλλου, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης, υπέδειξε πως οι αποχωρήσαντες, επέλεξαν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτών που θέλουν να πλήξουν το Δημοκρατικό Κόμμα ενόψει και του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
 
Σε ερώτηση για το ποιοι θέλουν να πλήξουν τα συμφέροντα του ΔΗΚΟ, μεταξύ άλλων σημείωσε πως οι αποστασίες οργανώνονται από παλάτια, ενώ παρέπεμψε στο μέλλον, εκτιμώντας μάλιστα, ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν, αφού οι βουλευτικές είναι σε έντεκα μήνες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διχασμός και δύσκολες μέρες για το ΔΗΚΟ-Οι «αποχωρήσεις» και η «αποστασία»
 
Απαντώντας στις κατηγορίες της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Άθου Αντωνιάδη.
 
«Εάν κάποιος πιστεύει ότι το Προεδρικό έχει διαδραματίσει οποιοδήποτε ρόλο στα εσωκομματικά του ΔΗΚΟ, τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει πολιτική ωριμότητα αυτός που το σκέφτεται. Και εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα σε ένα κόμμα σήμερα είναι το ΔΗΚΟ, αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο κόμμα, σίγουρα το Προεδρικό δεν έχει να κάνει με οτιδήποτε με αυτές τις εσωκομματικές εξελίξεις. Διαψεύδω λοιπόν, ότι το Προεδρικό είχε οποιοδήποτε λόγο», απάντησε ο κ. Κούσιος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λύπη για τις αποχωρήσεις, δεν έπεισε τη ΝΕΔΗΚ η ηγεσία του ΔΗΚΟ

Δειτε Επισης

ΠΙΝΑΚΕΣ: Η ανάλυση των εκλογέων ανά επαρχία
Παγιδευμένος στη διογκούμενη θεσμική κρίση ο Πρόεδρος-O αντίκτυπος και το ντόμινο από τη πιθανή προσφυγή
«Υλοποιήθηκαν πρωτοποριακά έργα»-Έκανε τον απολογισμό της επταετίας ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης
Κ. Κόμπος: Εξαιρετικά ανήσυχη για κατάσταση στη Γάζα η Κύπρος
«Στο δρόμο προς την Ευρώπη, η Τουρκία έχει και πάλι μπροστά της την Κύπρο»
Έδωσαν τα χέρια Κυβέρνηση και κοινωνικοί εταίροι για την απασχόληση αλλοδαπών
Υπ. Ενέργειας: Μετά τη λειτουργία του Great Sea Interconnector η όποια επιβάρυνση
Οι αντιδράσεις κομμάτων για την κρίση στο μέτωπο Ελεγκτή και Εισαγγελίας-Καλεί ΠτΔ να αναλάβει πρωτοβουλία το ΑΚΕΛ
Σύγκρουση συμφέροντος για λειτουργό της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου-Ζητά έρευνα από ΥΣ η Ελεγκτική
Με κατά βούληση πάει το ΔΗΚΟ για τον ΕΟΑ Αμμοχώστου-Οι εκλεκτοί για δημαρχίες και αντιδημαρχίες